Grozgalvīša piezīmjlāde - mission impossible [entries|archive|friends|userinfo]
Karlsons, kas dzīvo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mission impossible [16. Jan 2006|23:29]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
rīt no rīta man jāierodas pie maketētāja alkašas mājās un jātiek no turienes prom sveikai un veselai ar teju gatavās grāmatas failiem diskos. Rādās, ka gaidīt, kad atmodīsies god. māksl. pienākuma apziņa un saprāta paliekas var ilgi un bezcerīgi.
Kaut kāds sviests. Jāatzīst, ka šitāda misija man nav diezko pa prātam.
17.01.2006 pulkst. 8.30 Pārdaugava:
Scenārijs nr. 1
Pār jamo nākusi apskaidrība, viss gatavs, glīti diskos iecepts, man atliek tik augstsirdīgi uzklausīt stāstus, kā compim cietais disks nobiris, internets nav gājis, kas tik viss nav pār ceļu pārskrējis, toties kā nu viss laimīgi beidzies. Abas puses izliekas, ka viss labākajā kārtībā, un šķiras uz neredzēšanos :)
Scenārijs nr. 2
Sieva mani laipni ielaiž (tiktāl sarunāts). Jams dusmīgs kā pūķis, tomēr beigās piekrīt ierakstīt un atdot to, kas ir. Tiek iecepti visi pareizie faili, nekas nav aizmirsts. Abas puses apmainās bezgalmīļām sarkastiskām piezīmēm un šķiras uz neredzēšanos :)
Scenārijs nr. 3
Jamais guļ saldā miegā, sieva zina datora paroli. Es apbrīnojamā kārtā apjēdzu, kur viss tai Macintošā noglabāts - faili, bildes, fonti. Tad vēl notiek brīnums un failu cepšana diskā ar Macu nav man ķīniešu ābece. Tieku prom, pirms šams modies. Dodu diskus spečukam, nekā netrūkst. Kantorī visi laimīgi.
Variants B: kaut kas svarīgs aizmirsies... un atkal sākas viss no gala.
Scenārijs nr. 4
Jams meklē kašķi. Šito laikam labāk šovakar neiztēlošos.
Linkir doma