Grozgalvīša piezīmjlāde - personiskais rekords [entries|archive|friends|userinfo]
Karlsons, kas dzīvo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

personiskais rekords [1. Okt 2005|22:48]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Garastāvoklis: |refreshed]

Nevaru nepalielīties, pirmo reizi peldējos jūrā 1. oktobrī :) Un varbūt peldēšos rīt atkal :)) Un tad jau nebūs vairs tālu līdz ronim. Skraidīšu pa sniegu basām kājām un lūkošos pēc kāda platāka āliņģa :D Tik iekšējā brīvība vēl jāmācās, štrunts, ka visi vīstās jakās un blenž uz Tevi kā tādu pajoliņu. Gribu un peldu, un nestāstiet man par gripu un klepu un sirds kaitēm!

Šodien jūra tik mierīga, kādu nebiju redzējusi visu vasaru. Un vispār tāda netipiska, asociējās ar Krimu aprīlī vai septembrī, un Beļejet parus odinokij. Savādi tā sajusties starp Vakarbuļļiem un Lielupi, kā kādreiz Odesā vai Sevastopolē.

Vispār jau man nav nekas pret cilvēkiem, bet komplektā ar jūru viņu varēja arī nebūt. Nē, nē, nedomājiet, ka gribu to skaistumu tikai sev vienai, nē taču, bet reizēm cilvēki traucē vienkārši būt. Tik reti izdodas vienkārši būt, tajos brīžos tu esi mierā ar sevi un ir pilnīgi vienalga, ka pasaule ir nepilnīga un ne gluži viss ir tā kā gribētos. Un pleci iztaisnojas un gaita kļūst viegla un pēdas bradājot nesalst. Vajag tik aiziet pietiekami tālu un vari būt budzis vai veselu stundu :) Un vairāk nemaz nevajag, jo kļūst salti un vientulīgi. Tomēr forši, ka tepat vien visi ir, tuvi un tāli, mīļi un ne visai, pokemoni un ģēniji.
Linkir doma

Comments:
From:[info]buks
Date:2. Oktobris 2005 - 08:43
(Link)
Tā teikt, jāmirst jaunai un smukai? Ja nemaldos, visi "roņu" kustības, kas sita augstu vilni tālajos 80ajos, aizsācēji krietni pirms laika aizgājuši viņsaulē. ;P
[User Picture]
From:[info]zobgale
Date:2. Oktobris 2005 - 09:52
(Link)
Nu jauna es vairs nevaru nomirt, tā teikt, vilciens aizgājis. Un sadedzinās smuku vai nesmuku, arī tā kā vienalga ;P Puslīdz pie pilna prāta gan gribētos tai brīdī vēl būt.

Nemaz nezināju, ka jamiem tik slikti izgājis.
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:3. Oktobris 2005 - 14:44
(Link)
Tu ko, gribi, lai Tevi kā Žannu - pie pilna prāta un sajēgas sadedzina?!?
[User Picture]
From:[info]zobgale
Date:3. Oktobris 2005 - 14:50
(Link)
Nēeee. Es tik negribētu palikt par "dārzeni". Tiklīdz šāds brīdis, nedod Dievs, tuvosies, lūkošu pēc labiem killeriem :) Ja mani pirmās pazīmes, esi draugs, cel trauksmi ;P