reizēm rasa nenožūst - saapiigi

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 1., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:56 - saapiigi
tad nu taa. shodien ar pasniedzeeju no lobeeshanaas aizrunaajaamies liidz izgliitiibas sisteemai. un es iemineejos, ka buutu interesanti paskatiities, kuri studenti ir laimiigaaki - tie, kas, piemeeram, Vaacijaa tik kaadus gadus peec vidusskolas saak studeet, pa vidam padziivojushies apkaart un taa, nu vaardsakot bez lieka stresa,, vai tie, kas Latvijaa 17 gados pa augstskolu raujas..

un tad vinja teica: 'speeja buut laimiigam ir talants - taapat kaa absoluutaa dzirde, tu to ieguusti piedzimstot. un ja piedzimsti bez taas, tad ir gandriiz neiespeejami to taa pa iistam iemantot. tu vari iemaaciities buut apmierinaats ar savu dziivi, bet nevari iemaaciities buut laimiigs.'

nu jaa. un man tas ieseedaas galvaa un es domaaju, ka taa tieshaam ir. vismaz uz sevi skatos un redzu, ka piederu pie tiem netalantiigajiem.

un veel shodiena bija saapiiga. saapju paarpilna. taada, kaadai tai nevajadzeeja buut. es nesaprotu, kaapeec ir taa, ka gribot tikai labu, censhoties labi domaat un labi dariit.. peekshnji viss sagriezjas taa, ka izraadies pasaules ljaundaris. un nevis taa abstrakti, bet pavisam reaali.

piedodiet man. es negribeeju neko ljaunu. tieshaam, ja juus veeleetos man noticeet.
Garastāvoklis:: sarezjgjiits
Mūzika: and call it bad wether

(8 vārdi | gribi iečukstēt)

Comments:


From:(Anonymous)
Date:1. Novembris 2005 - 19:23

...

(Link)
zini miiljaa...to absoluuto dzirdi var gan iemaaciit,nu ja ne iemaaciit,tad vismaz labi attiistiit...piemeeram lielaakajai daljai beernu,kas kopsh mazotnes speelee vijoli ir absolutaa dzirde,taatad gandriiz visi speej buut laimiigi-vajag tikai iipasho vijoli:))vai arii vijolspeeles pasniedzeeju....

k.b.

ps.gribu redzeet tavu sniipi rudenigo debesu maakonjos...
[User Picture]
From:[info]masha_nje_vasha
Date:2. Novembris 2005 - 03:37

Re: ...

(Link)
vo, vo, es ar to par dzirdi gribeeju teikt.
a vispaar es te shodien kaadu stundu vismaz pavadiiju pie klausules ar teletuubi. vinjai kaarojoties lai, kad tev sanaak, tu atceries ielikt galeriju no beatriseem :)
[User Picture]
From:[info]zjirafe
Date:2. Novembris 2005 - 09:29

Re: ...

(Link)
mjaa, es to buutu jau izdariijis, bet mans lieliskais braalis maajaas ir noblokjeejis to draudzeeshanaas iestaadi.. nezinu, smieties vai raudaat :))
nu jaa. man pietruukst vienkaarshiibas
[User Picture]
From:[info]masha_nje_vasha
Date:2. Novembris 2005 - 19:52

Re: ...

(Link)
cilvēktiesību pārkāpums, ko drīkst nodarīt tikai katrs pats sev, ne citiem.
tools -> internet options -> security -> restricted sites
- kko gudrāku tak viņam būs bijis slinkums pielietot. journals buus naakamais - ka es tev saku! bet nu jaa, protams, nav jau pasaules gals.
[User Picture]
From:[info]zjirafe
Date:2. Novembris 2005 - 22:28
(Link)
nu nee, tu vinju noveertee daudz daudz par zemu. izdariijis taa, ka pasham shii procesa atsaukshana prasiitu paaraak daudz laika.. vaardu sakot.. kkas ljoti gudrs, un es neesmu puuleejusies un neredzu paaraak lielu vajadziibu puuleeties un ciiniities par shito. tas, ka bik neeerti, jaa. tomeer tur cilveeki, ar ko gribas sazinaaties. a shitaa nesanaak. nu neko.
[User Picture]
From:[info]sava__istaba
Date:2. Novembris 2005 - 09:02
(Link)
taa bija klaja netaisniiba, ka tev saku. neskumndienies. kaut viegli man teikt. mees par sho parunaasim
From:(Anonymous)
Date:2. Novembris 2005 - 15:59

bljin..

(Link)
kaads te juuk praataa-runaajot par draugiem.lv noliegshanu....bljin, it kaa cilveeks-tu-pats nevareetu izlemt teereet savu laiku tur vai nee...

k.b.dusmojas
[User Picture]
From:[info]zjirafe
Date:2. Novembris 2005 - 17:39

:) Re: bljin..

(Link)
nedusmojies k.b. atbildot pati sev, man shkjiet - smieties nevis raudaat. smieties. ir daudz citu lietu, par ko raudu un gribas raudaat.. taapeec paarmainjas peec par to var pasmieties. nav taksh pirmaa reize, kad kas taads un noteikti arii ne peedeejaa. vienk esmu taadaam lietaam gatava, atshkjiriibaa no citaam, kas uzpeld. nu tu jau zini. jaa.
zjirafeens

> Go to Top
Sviesta Ciba