reizēm rasa nenožūst - ir atlicis pavisam nedaudz, no kaa buus jaaatvadaas maan..

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 15., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:44 - ir atlicis pavisam nedaudz, no kaa buus jaaatvadaas maan..
nu re. pirmdiena ir klaat. saulaina un auksta. bezspeeks izguleets, jaaceljas un jaaiet dziivot. kaa jau pirmiit mineeju, laiks dziedee visu. laiks rada pieradumu un pie visa var pierast. gan jau kaadreiz. gan jau reiz pienaaks briidis, kad vairs negribeesies noliist savaa stuuriitii un neraadiities aaraa.
varbuut reiz pienaaks briidis, kad nebuus vajadziiga nedz atziniiba, nedz cits kas, kas paliidzeetu dziivot.
varbuut kaadreiz varees vienkaarshi dzivot.
bet pagaidaam - ir vajadziigas lietas 'pirmo reiz dziivee', vajadziigi draugim, vajadziiga atziniiba un atbasts. vajadziigas emocijas. ir gruuti ar 'cietiem' cilveekiem. ir vieglaak ar 'vaajiem' cilveekiem.
taa luuk.
Garastāvoklis:: iztukshots
Mūzika: putni

(3 vārdi | gribi iečukstēt)

Comments:


From:[info]alison
Date:16. Augusts 2005 - 05:19
(Link)
chau..
varbuut mazliet nesakariigi rakstiishu, bet ir jau pieci no riita un es nekaadi nevaru aizmigt, jo domaaju par sveetdienskolu, par to, kas buus rudenii, kad atsaaksies nodarbiibas, kaadas taas buus, par to, kas vadiis, ja arii madara aizies prom.. viskautkas galvaa
1) kaa tev gaaja sveetdien ar siichiem??
2) kaa tev skjiet, vai man pajautaat liigai ermansonei, vai vinja 21ajaa vareetu pieskatiit beernus?
3) kad mees sveetdien uznesaam mantas, tad izraadiijaas, ka tajos skapiishos vietas ir par maz, lai ieliktu mantas ar visaam kasteem, taapeec jaanis teica, ka vispaar buutu labi, ja taas mantas arii turpmaak staaveetu uz balkona - jo buutu tieshi pa vidu starp lielaako un mazaako beernu grupu.. un tad mums(mazaas grupas skolotaajaam) nebuutu jaakaapj vislaik liidz pashai augshai turp un atpakalj, lai dabuutu vajadziigaas lietas sveetdienskolai..
kaa tu labaak gribeetu - lai staav treshajaa staavaa lielaako beernu telpaa vai uz balkona??
(veel jau varbuut vareetu arii taas mantas sadaliit tajaas, kas domaatas lielaakajiem un tajaas, kas domaatas mazaakajiem..)
4) peec draudzes nometnes buutu labi, ja atsaaktos parastaas sveetdienskolas nodarbiibas un taapeec vajadzeetu kaut kad sveetdienskolotaaju tikshanos un arii taapeec lai vispaar visu izrunaatu. kaa tev ir ar laiku?
[User Picture]
From:[info]zjirafe
Date:16. Augusts 2005 - 09:45
(Link)
oho, labriit :)) izskataas, ka bildiite speciaali man piemekleeta. Tev gan razjena naksninja bijusi..
nuu:
1)beerni laikam jutaas labaak nekaa es, jo biju pilniigi apstulbusi no telpas, nevareeju saprast, ko lai dara.. neko nevareeju atrast un taa..
mana lielaa vilshanaas bija, ka kaut arii beerni labpraat paliek speeleeties, visi vecaaki tik un taa nevar iet klausiities spredikji, jo viens pats cilveeks nevar vinjus visus pieskatiit.. visur var aizskriet, nokrist, sasisties.. ar vienu vadiitaaju nepietiek.. :(
2)jaa, ir jaaatrod kaads, kas var, jo es nevaru..
3)Man neviens nav paraadiijis, kur jaunajaa bazniicaa kas atrodas un nekad neesmu bijusi nekur augstaak par pirmo staavu.. taapeec es jau gribeetu,lai mazaas sveetdienas skolas mantas staav mazajaa sveetdienas skolaa. man konkreeti bija shoriz probleemas ar papiiru un ziimuljiem. to vienkaarshi nebija, un es nezinaaju, kur lai rauj.
bet principaa var staaveet arii kkur pa vidu, tikai tad paraadiet man, kur..
4)oo.. jaaatsaak vadiit pa nopietno, ja.. nuu labi.. tikshanos mees vareetu sariikot naakamnedeelj.. piemeeram treshdienaa 17os.. ja der..
sho sveetdien bij atnaakusi kaada ljoti jauka sieviete vaardaa Inese ar savu krustmeitu Luiizi. Inese pati agraak ljoti aktiivi vadiijusi sveetdienas skolu un piedaavaajaas paliidzeet. Vinjai ljoti patiik beerni. Taa ka man ir vinjas tel. nr., kad izlemsim, kad taisam tikshanos, tad vinjai uzzvaniishu un sarunaashu, lai arii atnaak!

Vai Tu noskaidrosi, kas shosveetdien var vadiit?
zjirafeens :)
From:[info]alison
Date:16. Augusts 2005 - 10:47
(Link)
1) jaa, par tiem siikajiem buus gruuti vienai pashai vadiit, kads es biju, ruuta vislaik liida uz slidkalninju un man vinju ik pa laikam naacaas aiznest uz otru telpas stuuri vai pie bumbaam, lai buutu briidis miera
2) es meegjinaashu sarunaat ar liigu (cerams, ka vinja varees, ja nee mosh kaadai vee piezvaniishu)
3)kaa tev skjiet, vai ir iespeejams/ko tu domaa par domu sadaliit sveetdienskolas mantas lielaako mantaas un mazaako mantaas???? (tad mazo beernu mantas vareetu staaveet uz balkona(zemaak gan diemzheel nesanaaks) un lielo beernu mantas lielo beernu telpaa 3.staavaa) [pashlaik tas skjiet sapraatiigaakais risinaajums, bet varbuut tev ir veel kaadas citas idejas?]
4) par to treshdienu es it kaa tieku, jaauzzin par liigu un varbuut andru un varbuut veel kaadu(a mosh nansijai aizsuutiit, lai vinja izsuuta meilu, ka tie kas veeleetos saakt kalpot arii var pieteikties un atnaakt..?)
un par to, ka taa Inese pieteicaas -riktiigi labi :)) sveetdienskolaa jauni skolotaaji nodereetu pavisam noteikti :))

> Go to Top
Sviesta Ciba