reizēm rasa nenožūst - gribas, lai taa kaartiigi liist. kaartiigi nevis nekaartiigi.

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 2., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:00 - gribas, lai taa kaartiigi liist. kaartiigi nevis nekaartiigi.

man nav ne jausmas, kaapeec, bet -
es izveeleetos mirt.
laikam

shonakt sapnjoju par dziivi. biju kopaa ar kkaadiem cilveekiem. kkaadas meitenes zvaniija policijai un teica, ka nogalinaati 2 cilv. tai briidii es vinjaam saku - nee,nee, es tikko veel 2 nogalinaaju, kopaa chetri!
un tas viss kopumaa bij diezgan skaisti. protams arii sapnii nepiepildiijaas ilgas un sapnji, bet diivains tas bija arii bez taa visa.
gribeejaas palikt gultaa un sapnjot taalaak. nee, tas nebija murgs.

 


Garastāvoklis:: pamodies
Mūzika: Radio SWH - laika zinjas (lietus)

(3 vārdi | gribi iečukstēt)

Comments:


[User Picture]
From:[info]masha_nje_vasha
Date:2. Augusts 2005 - 11:52
(Link)
a man bija histeerija jo es neatcereejos kuraa vidusskolaa esmu iesniegusi dokumentus - aagenskalna valsts vai ziemeljvalstiis. es neizgaaju no istabas un dzeeru, jo nespeeju atcereeties. tad man tika paskaidrots, ka skolu es jau esmu beigusi un esmu lu iestaajusies. sajutos lieki uztraukusies un gatavojos iziet uz dailes teaatra skatuves. sataisijos, skreeju apkaart mekleeju kleitu, kuru taa arii neatradu staavam man pashaa degungalaa. mekleeja arii anda, kura peec tam visu dziivi mani laadeeja par to ka manis deelj nopuudeleejusi pati savu izlaidumu. un es staaveeju zekjees vien un skatiijos kaa visi laimiigi naak ar atestaatiem un domaaju - kaada jeega no diviem izlaidumiem?
[User Picture]
From:[info]masha_nje_vasha
Date:2. Augusts 2005 - 11:53
(Link)
un pasaki veel ka tas astraalais skolotaajs nav nedaudz sapisies? nee, es laikam tomeer - man liekas katru reizi tiek bliezts arvien tieshaak un es arvien neko neesmu sapratusi.
[User Picture]
From:[info]zjirafe
Date:2. Augusts 2005 - 12:47
(Link)
aha. shis nu reiz izklausaas patiesi traki.. skolotaajs i bishku sajucis.
bet es zinu to drausmiigo sajuutu sapnjos, ka tu skaidri zini, ka ir jaapaspeej un kaut kas jaaatrod, un kad atrodi, tad juuties debiili, jo vareeja taksh aatraak atrast, turklaat.. veel sapnjot par ko taadu, kas reiz jau bijis, pie kam skaisti bijis, un sapnii tomeer ne paaraak izdodas..

vaardu sakot - es nesaprotu, ko gan visnh tev grib pateikt??

> Go to Top
Sviesta Ciba