reizēm rasa nenožūst - zeme izsauc gaisu

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 17., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:02 - zeme izsauc gaisu
piektdiena shonedeelj nav bijusi. taa no kalendaara ir izsviitrota.. buus veel vakars... jeb shis buus vienkaarshi otrais ceturtdienas vakars.. un man jau likaas, ka shodien ir sestdiena.. :)
viss notika tik labi, cik labi tas vareeja notikt..
man patiik,ka ik pa briidim ir ko ierakstiit kalendaaraa attieciibaa uz naakamajaam divaam nedeeljaam..,kas varbuut vareetu garanteet, ka vismaz shoreiz vientuliibas sajuutai buus lemts atkaapties..
riit kaazas. :P
Garastāvoklis:: konchiigs
Mūzika: Klusa nakts, sveeta nakts

(5 vārdi | gribi iečukstēt)

Comments:


[User Picture]
From:[info]masha_nje_vasha
Date:17. Decembris 2004 - 17:32
(Link)
da blja aarpraac! seezh te judiite&zhanis un dirsh man virsuu. "tad tu domaa taada lieta kaa inteligjence nepastaav?" dirsh taa dirsh, ka ja tie nebuutu vinji, es vinjiem iemestu ar kko.
[User Picture]
From:[info]zjirafe
Date:17. Decembris 2004 - 17:40
(Link)
mm..inteligjence nepastaav? pastaasti vinjiem, ka visi vinjiem apkaart esoshie cilveeki ir vienk nodzeerushies.. un kaada tad tur vairs inteligjenca.. varbuut Tev jaaiet paguleet?
Pasveicini teetuku sveetkos! :P
[User Picture]
From:[info]masha_nje_vasha
Date:17. Decembris 2004 - 20:42
(Link)
skalji pasveicinaaju, vinsh saaka citiem stastiit - nu vinja ir skorpis, tikai balts vai melns, njemaas visu laiku.
jaa un iisi peec tam tevi, kaa jau iepaziito personu piemineeja veel, runaajot par sociaaldemokraatu kustiibu - nu taa, zjirafe, taa jau ir socikjis arii.
nepaarproti - tas ir apsveicami, protams.
tev tagad buutu jaajuutas sasodiiti paziistamai.
[User Picture]
From:[info]zjirafe
Date:18. Decembris 2004 - 13:22

un tikai gjimene paliek vienmeer...

(Link)
shkjiet vajadzeetu parunaaties ar Tavu teetuku un paskaidrot, ka shobriid tomeer esmu politiski neitraalaa staavoklii, kaut arii sociaaldemokraatu idejas man shkjiet diezgan pienjemamas.. un tomeer - ja tas, ka Tavam teetukam mana sociaaldemokraates pieredze :P atvieglo staastaamo.. lai jau taa ir.. jaa, ir laba sajuuta,kad par mani runaa.. tad jau vajadzeetu to Judiiti+Zjani satikt .. ;P (meloju)
vakar bij kkaa beediigi.. jaanopeerk balles kleita, lai tas nekad nekad vairs nav iemesls vaardiem "lai jums jauka balle,bet es nepalieku".. mani ljoti samiiljoja, iedeva buchu un aatri vien aizmirsa.. jaa. noveersaas. beet taa jau taa pasaule iekaartota.
[User Picture]
From:[info]masha_nje_vasha
Date:18. Decembris 2004 - 13:53

Re: un tikai gjimene paliek vienmeer...

(Link)
nu vajag jau to kleitu itkaa. bet es gan tomeer paljaujos uz to ka zhetonvakaraa buus diezgan pienjemama kleita, ko tad varees arii citreiz valkaat. bet taa tomeer man buus liidz celim, so uz balli tik un taa nevarees.aij.
anetei bij jaaiet uz izdevniec santa gada balli un vinjai bij diena laika lai atrastu gan kleitu gan kurpes. gribetos redzeet kaadu tad vinja iegaadaajaas.

> Go to Top
Sviesta Ciba