Ahāts


Reply To:

(bez virsraksta) @ 16:18

[info]zero_weirdness:

*skudriņas, kafija, tiesas sēde, balagāns, argumenti, liecinieki, sekla apsūdzētā, satrakojusies advokāte, tiesnesis ar lauztu atslēgas kaulu, mēli norijusi prokurōrē.
inķeresna.
*skipoju ballīti, jo pēdēja diena, kad varu satikt Edu, aww. būs ballīte mājās, 3atā, nevis kōma ar biedriem, but enīvei, nedzertu veselības dēļ.
*rītdiena solās jauka, mazie dodās uz studiju, nais. būs jāaizcilp pēc ģeo. skolas.
*blondā krāsa aktivizējās smadzenēs un vēstīja to, ka debešķīgais puķu dārzs pie skolas mani apbur tikai saulainās dienās, jo lol, puķes taču verās uz sauli, stulbā stulbene. piemēram, vakar, kad lija lietus&spīdēja saule, devos mājup un priecājos par superīgo dārzu, kurš mirdz no visām varavīksnes[un ne tikai] krāsām. smējos par savu burātāju jaku, kura nelaiž ūdeni vispār cauri[pa 4ls humpīšos] un tā smieklīgā maliņa kapucei, no kuras pil gar acīm ūdens, lai nepilētu acīs..zaļumballē jau smējos par to. tikai ja kabatas vaļā, tad kabatās ūdens tek,hah.
*īsais izbrauciens līdz Patversmes ielai, īsais sapīpējiens un relaksējošas sarunas ar priekšnieku. "leiča tā vnk izlasīja kkādu psihu grāmatu un atmeta pīpēšanu, psc. -Nujā, citi izlasa Bībeli un atmet reliģiju!"
nožēlojams fakts, protams, ka neesmu r. pašlaik/upurējos citu mērķu vārdā. smagi. zinātne šodien sucks.
aim kamin hōum. jeah? :/

 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..