zeerava

Jaunais gads tuvojas

Dec. 30., 2013 | 11:44 am
Iemuldēja: zeerava

Nu ar mans jaunais gads laikam ir sakritis ar kalendaro jauno gadu. Lai cik loti to gribetos saukt par manu gadu (pec principa: nakosais bus mans gads!) es zinu ka tas ilgs tik pat ilgi cik jaungada svinbas, proti vienu vakaru ar daudz alhakola vai mana gadijuma vienu diena bez roza brillem. Mans naivums smidina pat mani, bet nezinamu iemeslu del es tomer tam visam ticu!
Atskatoties uz manu pasreizejo dzivi redzu to ko redzet negribu. Ta vnk mani neapmierina un lai gan zinu ko es dzive gribu liekas ka nedaru neko lai to panaktu jo nokrauju sevi ar to kas nav mana problema vai radu sev problemas no zila gaisa. Tik saprast kapec es ar to nodarbojos es nesaprotu, bet gaudosanai cik viss ir slikti man vienmer pietieks energijas. Un ta tas ir jau ilgi! Kapec? Ej un paujauta kadam kas ir gudraks par mani!
Vai es saprotot to apnemos to nedarit un labot un cinities par saviem merkiem? Protams! Ka ju jebkurs no mums (vismaz man ta liekas). Bet vai patiesiba tas ta bus tam luk es neticu? Tapec ka viss liekas tals un nesasniedzams un nogurdinosi. Ka gribetos, lai man butu feja ar magisko kocinu kas vnk tapat kko iedotu.
Cik gan tas ir stulbi cilveka daba: apzinaties kko bet nedarit lietas laba neko. Un lai gan piecas minutes atpakal man bij mirklis, kura es sev teicu: es visu panaksu, sasniegsu un nelausu sev pazust ikdiena, jau tagad es vairs tam neticu un liekas, ka es sevi vnk nomocu. Ja nopietni pat pasai sevis zel paliek un pasai riebjas uz sevi skatities.
Un ar to visu es gribeju pateikt neko. Man nevienam nekas nav jasaka.

Ieskatos | visi samuldējumi


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..