zeerava

ja es vakar bij piedzerusies, tad man liekas, ka sodien piedzerusies ir visi citi

Apr. 28., 2011 | 11:19 am
Iemuldēja: zeerava

nezin es laikam šodien pirmo reizi pa seniem laikiem sāku skatīties apkārt.


viss sākās jau ar suņa staidzināšanu. gar māju vazājās divi brangi vācu aitas suņiem līdzīgi suņi (kuce un suns). it kā nekas dīvains tomēŗ kucei skats izskatījās miglains. suns gribēja ar kuci pajautroties, bet tā izlikās, ka ir zilēs tālās un vispār nereaģēja uz suņa centieniem viņu i savaldzināt i pavest i visādi citādi izrīkoties, neskatoties uz to, ka viņš tur visādi locījās viņas priekšā. vienubrīd vispār likās, ka viņa ir lesbiete, jo izrādīja pastiprinātu interesi par manu Bellu. bet varbūt es kļūdos - un viņi abi bij suņi, tik vienam vnk vairāk gribējās un viņš bij gejs?

pēc tam mani iepriecināja sētnieks, kas laikā kad viņam vajadzētu kopt apkārtni izčāpoja ļoti jautrs no manas mājas dzertuves (man pirmajā stāva ir dzertuv-veikals - no sākuma bij veikals, kur 70% plaukti bij ar šmigu - tagad viņi atmeta ar roku pārtikai un pārdod šmigu un uzkožamos). nosēdās pie dzertuves un kāri izvilka savu smēķi. mums LV ir bezdarbs, bet man vēl ar vien ir jāsadzīvo ar sētnieku-dzērāju, kas dzert sāk ļoti laicīgi pirms darba vai ar tā laikā.

viens gudrītis šodien izdomāja mani vnk nobraukt krustojumā (esmu jau labu laiku uzsākusi velosezonu)- vai ar ne un viņs vnk bij tizls un iespējams ar tik pat dulls ka es (man ir aizdoma, ka man vēl ar vien ir pālis). vārdu sakot apstājos es krustojumā, blakus man pa kreisi ir vēl divas mašīnas, katra savā joslā. tā josla, kas no manis tālāk ir paredzēta braukšanai tikai taisni - tā, kas man tuvāk taisni un pa labi. tā kā es manīju, ka man tuvāk stāvošā mašīna plāno griezties pa labi es jau savlaicīgi sāku braukt, jo es braukšu taisni un lai viņam nav uz mani jāgaida. bet krustojuma vidū es sajūtu, ka kkas ir tā kā pieskāries, pabikstījis manu aizmugurējo ratu no sāna. pagriezu galvu pa kreisi un ko es manu, tas gudrītis, kas tālākajā joslā krustojuma vidu ir nolēmis griezties pa labi un man pat nav ne jausmas ka vins mani neredzēja, bet laikam tik pie mana rata izdomāja palaist mani.

pie nākama pustukšā krustojuma vienam nu ļoti kkas spieda un nervi neturēja, jo piebrauca viņs pie krustojuma tad kad tiko bij no dzeltenā pārslēdzies sarkanais. tas viens ik pa laikam gāzēja un bik pa 5 cm visu to laiku, kamēr dega sarkanai, kustējas uz priekšu, līdz iedegoties zaļajam viņa purns jau bij gandrīz puskrustojumā.

pie autoostas ievēroju, ka takši kkā haotiski salikušies gar ietves malu. braucu garām un pie sevis jau lādējos, kur nu tik ideotiski var noparkoties, bet es vel nebij ievērojusi to, ka taksistiem divas mašīnas talāk uz kapota ir spēļu galds, kur šamie kko nu makten aktīvi spēlēja. kko tā kā svieda (iespējams kārtis - bij līdzigs siluets) pret kapotu, tad ķēra galvas un sadrūzmeja ap sevi ļoti lielu skaitu citu taksistu. interesanti a kurs pasažierus vadāja?

tā ka vakar bij visu savu tabaciņu izpīpējus šodien nācās pirkt cigaretes no rīta. piebraucu pie kioska a tur pārdevēja paveca jauka tante. NU ĻOTI runātīga. bij vispār nedaudz sajūta, ka viņai ir atkal 18, jo kamēr viņa meklēja manis taujātas cigaretes, kas beigās izrādījas nemaz nebij, viņa man paspēja izstātīt daudz. es ar uzzināju kāpēc nav manis izvēlēto cigarēsu un ar to, ka tantiņa visu mūžu makten aktīva ir bijusi un nekad nepīpējusi. pēc manis viena sieviete pajautaja viņai kkādu žurnālu (laikam homeopāts - karoči kkas ar veselību bij saistīts) un es jau ar dzirdēju komentārus par izvelēto žurnalu un vispār veselīgo dzīvi.

darbā pie dušām apkopējas bij uztaisījušas tusiņu. kamēr es tur dušojos, ģērbos un visādi citādi sevi kopu pēc riteņbraukšanas, viņas tur zviedza, ēda un ampelējās. nopietni tusins pie sieviešu dušām? tas jau man sāk likties tik pat vienlīdzīgi ka manu pie mājas tantiņu apgreidošanās no sēdēšanas uz soliņa pie mājas uz stāvēšanu pie mājas lielās miskastes.
nja... šitam visam iziet cauri apmēram 30 min man patiesi vienbrīd sāka likties, ka čo ta ņe to. man bij ar cerība, ka es vnk vēl ar vien guļu (kas būtu pozitīvi jo es bij ceļā uz darbu) un tas ir viens vnk sapnis. bet nē nav. es esmu darbā, un jūtu ka galvā valda kkas, kas manī rada vēl ar vien tādu nelielu dulluma sajūtu.



man ir vēl viens brīnums, kas mani nedaudz šodien ir nošokējis. lai es nenokavētu darbu (ko daru konstanti pēdejo divu nedēļu laikā), man ir iepriekšejā dienā līdz plkst. 21 jāpiedzeras, līdz 23 vairs nav jādzer alkohols, līdz 23:30 kkur jāminas, līdz 00:00 jāstaigājas, tad kādu stundu var nodarboties ar brīvi izvelētam aktivitātēm, jāiet gulēt un plkst 6:00 manas actiņas kā pogas atvērsies un jauna diena varēs sākties. Yes! varēsu iepriecināt priekšnieci ar veidu kā mani dabūt laicīgi darbā.

Ieskatos | visi samuldējumi


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..