::ZEBRA:: STRĪPAS GLĀBS PASAULI
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, December 1st, 2004

    Time Event
    10:45a
    Kad vakar atrados beidzot maajaas taa ap 9, iemaucos guleet ar VISAAM dreebeem..;) No riita vismaz nebija jaagjeerbjaas, tomeer jaaatziist, pa nakti bija visai karsti.

    Shiidieninja saakta ar jauku izplunchaashanos - preciizaak - energjisku 400 m peldeejumu tuveejaa baseinaa. Peec tam bija taa iespeeja baseina gjeerbtuvees paklausiities ~ 4-6 klases krievu meiteniishu sarunas, un 100to reizi nopriecaajos, ka vairs neesmu tajaa vecumaa. Taada uzbraukshana, naturaala savstarpeeja apsaukaashanaas par resnumu ( jo shii,luuk, par daudz kartupeljus eedot), apspriedes, kursh kuru miil un kursh kuram ko tur dara ( skaidri saprotot, ka pashas vispaar nesajeedz, par ko runaa. es pat nesajeegtu neko daudz par vinju apspriesto teemu, bet tad es arii nerunaaju ). whatever, beerni ir ljauni. izlaisti. neiejuutiigi. egoisti. nost ar beerniem! ;)

    Vakar ETF filmu vakaraa raadiija kaut ko super-tizlu. "Mobilais". FIlmas sizhets buutu interesants 1 reklaamas klipam, ne jau izstiepshanai pa lielo ekraanu. Eh, baro muus te amerika..

    << Previous Day 2004/12/01
    [Calendar]
    Next Day >>

zebra's homepage   About Sviesta Ciba