::ZEBRA:: STRĪPAS GLĀBS PASAULI
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, November 17th, 2004

    Time Event
    12:45p
    I'm dreaming of a white Christmas..

    Vakar panjeema taads kluss ieksheejs prieks, kad lielais baltums aiz loga sagriezaas un laternas gaismaa raami klaajaas uz melnaa asfalta..gribeejaas padaliities priekaa, draugiem sms aizsuutiit, bet tomeer sapratu, ka nav ko jaukties shajaa procesaa ar elekomunikaaciju sisteemaam..lai ir, kaa ir.

    Mekleeju piemeerotu nomainaamo bildi prieksh draugiem.lv, aizrokoties pat liidz lideem kas ne uz kompja, bet diskos glabaajas. Ritinot ruliiti peec rullisha ieraugu tik miilju/tuvu/saapiigu bildiiti, ka sirds nevinjus sazhnjaudzas. Bilde un izjuutas kaa no citas pasaules, kaa caur miglu - taala un neaizsniedzma. Vai tieshaam mees tur ar Richy taa seedeejaam, vai tikai pirms gada tas bija? taa laagaa neizprotu, kur gan tas viss izkuupeeja un palika, bija tachu labi..diivaini, bet tajaas sajuutaas kaveejoties taads strange deja vu fiilings, kaut kas taads jau bijis liekaas..nezinu, vai tieshaam ieprieksheejo dziivju balsis mani uzrunaatu vai kaa, bet tieshi taadas pashs vieglas un jau it kaa iepriekshparedzamas sapratnes saites valda manaa un viena kursabiedra starpaa. Viirietis, ko vareetu saukt par savu draugu..tikai shoreiz bez draudziibas apvienoshanas ar sexual desire, kas iespeejams bija par iemeslu tam, ka tas viss tikai BIJA..something too good to be overtaken with love. Neliela romantika vienmer noder,bet mees neprataam apstaaties un muusu saprashanaas bez vaardiem paputeeja. Bet pat caur bildeem jutu, kas mees par kopeeju speeku bijaam tolaik ;) Whatever, ja man ir dota veel viena iespeeja ar citu cilveeku, ceru, ka noveereeshu draudziibu un nepuuleeshos to transformeet. Visticamaak, 3 iespeejas nebuus.
    8:16p
    Skatos Skonto jaunieshu konci un nevaru valdit asaras. Vispar neesmu viegli saraudinaama, vismaz ne taa kaa vairums. Tachu, ja atrod iisto ( un parasti negaidiito) stiigu, tad ir cauri..paarsvaraa caur multimeedijaam un atminjaam. Muuzika, multfilmas, un ja veel apvieno briinishkjiigo latvieshu muuziku un izjuutas, kas mums bija dziedot shajaa pasaakumaa..beigta un gar zemi. Saviljnjojums.

    << Previous Day 2004/11/17
    [Calendar]
    Next Day >>

zebra's homepage   About Sviesta Ciba