::ZEBRA:: STRĪPAS GLĀBS PASAULI
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, October 19th, 2004

    Time Event
    11:25a
    Vajag tik man aiz neko dariit uztaisiit savu klanu ieksh www.ienaidniekiem.lv , lai naakamajaa apmekleejuma reizee tur jau buutu pierakstiijushies 10 cilveeki..laikam manas neiecietiibas pret paarspiileeti gaishas matukraasas cilveekiem nepiemiit tikai man vienai..;)
    12:12p
    Shkjiet, ka pat ar manu 2 meeneshu stipendiju nepietix, lai sagaadaatu visu to, kas jau iekraajies vajadziigs un gribams. shodien pat daargaa dakteriite sarakstiija receptes, ashi uzmetot skatu, ap 30 latu veertiibaa. miegainumu gan visi dedzhiigi metas aarsteet.. Un Ro Apvienotajaa Karalistee ar savu "10 Years of hits" ar lielu bliikshkji ietriecies 1. vietaa..tad jau tas ar buus jaanopeerk ;) vispaar muuzikaa, pat man vistuvaakajaa juutos areaali atpalikusi, jo radio maz sanaak klausiities, pa tv muuzikas video man nekaadi nav, pat ne kaadtriz dienishkjaa ztv vairs nava, so jaasteidz atsvaidzinaat smadzenes. Ehz, paranormaali, paranormaali.

    Ar kaadas progas paliidziibu es varu mp3 failus paarkonverteet uz vecajiem labajiem manam prastajam cd atskanjotaajam saprotamiem un lasaamiem formaatiem?

    Current Mood: blah
    Current Music: R.K. "I hope you dance"

    << Previous Day 2004/10/19
    [Calendar]
    Next Day >>

zebra's homepage   About Sviesta Ciba