::ZEBRA:: STRĪPAS GLĀBS PASAULI
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, September 11th, 2004

    Time Event
    11:53a
    Labs sestdienas riits, iziet veikalu apgaitaa pa vieteejo rajonu ;0 Drogaas vien vairaak kaa stundu pavadiiju. That's why jau sen nestiepju draudzenes liidzi pa veikaliem - man vinju zheel paliek tomeer. Jo izveeleeties ieshljuucenes, skropstu tushu vai kaut vai smalkmaiziites man panjem stundu laika un lielu izsveershanu, saliidzinaashanu un izshkjirshanos. Un tas smagi kriit uz nerviem liidzcilveekiem. Bet man to vajag! Savaadaak neiet..tomeer arii maacos nenolikt dziivi uz visiem shitiem siikumiem, kaut vai piespiedu kaartaa buut pavirsha pret to. Nu, dazhreiz izdodas, bet vieneer jau nevar sevi spiidzinaat. Taapeec jau ir sestdienas riiti! Eh, kaut es speetu buut taada pofigiste, kaada dazhreiz no aarpuses izskatos.

    Bet nu vispaar,ja veel nenoseedeeshu visu dienu pie kompja, tad jau var skaitiit, ka diena izdevusies. marshs, prom!..
    12:22p
    Bridge
    Visiem ljautinjiem, kas saklausiijushies manus jaukos staastinjus par bridzhu, nu ir klaat atkal taa iespeeja beigt siekaloties un pashiem mesties iekshaa ;) LU bridhza klubs saak maaciit jaunos 13.09. (pirmdien), Ekonomikas fakultaatee, 17.00. Jaameklee pirmajaas durviis pirms kaapneem pa labi. Nevienu nesit, nevienam (saakumaa) nebljauj, un var vairaak arii nenaakt, ja nu kas.. Nu manas domas, par to,ka tur ir briinishkjiigi cilveeki un bridzhs vispaar rulee, juus jau zinaat.. :)
    12:41p
    bljaa, zvana visaadi cilvji un prasa, vai es pa tv riita raidiijumus skatos..tur par Raini un dzeju un viskautko taadu interesanti esot..varbuut ka man noderot..[ak, jaa, protams, man datorikjos Rainis viennoziimiigi noderees..f.u.all]. Piegriezusies shitaa uztraukshanaas par manu izgliitiibu.

    << Previous Day 2004/09/11
    [Calendar]
    Next Day >>

zebra's homepage   About Sviesta Ciba