::ZEBRA:: STRĪPAS GLĀBS PASAULI
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, June 18th, 2004

    Time Event
    10:22a

    Naksnīga pastaiga ar mysql programmeetaaju pa Briiviiibeni. Mhm. ;) Pat vissakariigaakie cilveeki tomeer ar laiku izraadaas datorikji. Tikai - paamainjas peec- arii ar augstaako izgliitiibu. Diivaina tendence.

    Vakar jau ap 12 dienaa biju gatava noticeet, ka dziive ir vienas vieniigas cieshanas. Cilveeku bezatbildiiba mani vienkaarshi dzhen kapaa.

    Mana X-Failu skatiishanaas nedeelja! 4 dienaas saskatiiju 12 no savaam ierakstiitajaam seerijaam. Un taa ir laika, nevis speeju robezha ;) Bet nez kaapeec shodien vairaak negribaas..bet nu vispaar, ja man atljauts teikt, Skallija ir sagaajusi sviestaa. Taapat kaa viss tas pasaakums. 9 sezona, ko vinji vispaar vairs iedomaajas..
    1:37p
    Nopeldēju pus kilometru. Un sajuuta super!

    Apseedos pie klaviereem un uzlabojās garīgais. Vai kaadreiz es buutu ticejusi, ka var buur arii taa?

    Hmz. Negrib kaads 22. juunijaa Skriiveros uz nakts orienteeshanos ? Vajag komandu 6 cilveeki, visnotalj ekstreema programma izklausaas. Nu jaa, un ap 20 km distance ar upeem un aizaam..
    9:41p
    Alpiinismi
    Biju ar [info]ilziic uz "Spices" alpiinistu sienu. Es jau nepavisam nebiju plaanojusi kaut ko taadu, bet nu beigaas arii uzraapos to ~10 metrus (?). Bailes, kas paralizee, pat zinot, ka tiec droshinaats un nokrist nevari. Stingums rokaas un kaajas kaa kjiiselis. Spiitiiba un nespeeks, izmisums liidz asaraam. Sevis nolaadeeshana par shaadu ideju un bezgaliigi garsh laika pluudums, taustoties peec naakamaa akmenja. Protams, tagad mani kaajas netur, rokaas ziepju gabals liek notriiceet un iekshas griezhaas. Laikam nepiemineeju saaposhu galvu. ;)

    Current Music: Darren Hayes "Crush"

    << Previous Day 2004/06/18
    [Calendar]
    Next Day >>

zebra's homepage   About Sviesta Ciba