::ZEBRA:: STRĪPAS GLĀBS PASAULI
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, May 21st, 2004

    Time Event
    5:41p
    pozitiivismi
    Ak jeezinj..:)
    Pirms 3 gadiem lielaakajaa pesimisma briidii es jau gaaju apskatiit Imantas peedeejo dzeeraaju skolu, jo biju paarliecinaata, ka nekur citur netikshu..Shodien es pabeidzu Āgenskalna Valsts ģimnāaziju ar izciliibu..pa kaadiem maakonjiek gan celveeks nevar lidot un kaadaa elle krist..
    Vakar 21.00 skolas iekshpagalmaa notika koncerts/tusinjsh par godu 12mitajiem, kuri arii izmantoja savas priviligjeetaas tiesiibas izsvilpt, svilpt, dziedaat liidzi, atblastiit un izaicinaat..ja skolai ir tik lieliskas iespeejas ( kaa sleegts un maajiigs iekshpagalms!), tad kaapeec tas shaadiem pasaakumiem netiek izmantots biezhaak?! ok, anyway too late. bija jauki. Vismaz peec definiicijas bija jaabuut. tikai liku [info]ilziic mineet, vai es vispirms nosalshu vai nomirhsu badaa ;) Diivainaa kaartaa nenotika ne viens, ne otrs. Kaadu briidi.
    11to izdariibas shodien peedeejaa zvanaa bija visnotalj akcepteejamas un incantas. Veel neesmu uzpleesusi savu balonu ar veeleejumu (vai kas nu tur iekshaa..), toties me ir maisinjsh ar naudu, kas peisaistiis veel dzudz naudas un amuleta akmens naakotnei..:)))
    Aktiivi treneeju beztrumpes izspeeli shobriid bridzhaa. hehe.
    8:35p
    Es sapratu, ka nekad nerunaashu ar Riigas domes paarstaavjiem aiz mana dziivoklja durviim.

    Veel es sapratu, ka negribu studeet telekomunikaacijas. kaarteejo reizi izlasot maaciibu priekshmetus tur iebraucu, ka mani galiigi nevelk kjeezhu teorijas, elektriiba un magneetisms. Praktiski nekas.

    Un es negribu ar turkiem speeleet Standart American. Negribu!!

    Principi ir laba vai slikta lieta?

    Current Mood: so so
    Current Music: Kylie "On A Night Like This"

    << Previous Day 2004/05/21
    [Calendar]
    Next Day >>

zebra's homepage   About Sviesta Ciba