::ZEBRA:: STRĪPAS GLĀBS PASAULI
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, February 22nd, 2004

    Time Event
    10:22p
    Diary [alfas salidojums]
    Nakts putns..no kreeslas liidz saullektam manii pamostaas cits cilveeks, kusrsh mani pashu dazhbriid biedee. Ar citaam manjaam, citaam dzinjaam, nomaakts, depresiivs, tai pat laikaa bezpraatiigs, sentimentaals, dziljdomiigs un izsamisis.. nakts pasaakumos mani vienmeer paarnjem pashpaarliecinaatiiba, trauksme un skumjas vienkopus. arii vakar.
    atnaaca pie 80 cilveeku (tpuuu, biznesa plaans nostraadaajis un neesam miinusos), ap 15 muuseejo, 30 ieprieksheejaa gada un paareejie tad vecaaki. pasaakums bija idejiski slikti sanaacis - viens vadiitaajs kaveeja 2 stundas, citam tikai no riita bija pateikts, ka jaavada, bet tas, kush patiesiibaa runaaja, par to uzzinaaja 5 min pirms saakshanaas.
    Vispaar paradoksu pilns vakars. No muusu gada arii matemaatikjiem sastapu taadu pat nelaimiigi nolemto puisi, kuram, taapat kaa man, kreeslai metoties, seksualitaate speelee galveno lomu. Mees bijaam vienkaarshi sevis mociiti cilveeki, savu seksuaalo dzinju vergi..To var redzeet cauri, ka cilveeks nav savaa aadaa, vinjsh kaa narkomaans vienkaarshi dara to, jo nevar nedariit..Vinjam bija liidzi braalis ( vai kaads ljoti liidziigs draugs tanii pat vecumaa) un abi nezheeliigi koda, kameer citi pie muusu galdinja gluzhi labi vareeja iztikt bez maaksliigas apreibinaashanaas. Puishi simpaatiski, bet ne jau par to bija staasts. Vienk. jutu, ka mums visiem velk uz vienu pusi..Es seedeeju vienjiem blakaam, pa laikam ieraavu vinju piedaavaato alinju, veeros zaales tumsaa ( jo starp garlaiciigiem priekshnesumiem bija veel garlaiciigaakas pauzes) un centos sev ieboreet, ka negribu vairs nekaadus one night stand . no otras puses dzirdot atbalsi savaa iekshienee - gribu gan. Puisha draugam bija piirsings luupaa, kas likaas veel jo kaardinoshaak..izmeegjinaat veel ko jaunu, savaadaak..uznaacis bija lielais besis par normaalu attieciibu neiespeejamiibu un apkaart valodsho chakaru. Un tomeer es paarvareeju..un nesatasiiju to visu, ko vareeju. pret riita pusi redzeeju, ka puisis bija atradis sev piepildiijumu un apmierinaajis izsalkumu peec siltas, jaunas miesas. ak mees nolemtaa paaudze.
    Gluzhi preteejs ( un tikpat lielaa meeraa arii saistiits) notikums bija atklaasme, cik maz mees zinam viens par otru. satiku salidojumaa klasesbiedru Matiisu ( to pashu manu holandieti ieksh Tobago), kursh, kaa izraadiijas, bija arii alfietis no 2001. gada..un nekad to nebija teicis. un turklaat veel ar blondu chiepinju pie rokas. viirieshi nav labi, slikti, gudri vai stulbi. vinji ir vienkaarshi viirieshi. un vinjiem visiem ir iekodeets, ka vinniem patiik blondiines, no way. bija veel arii citi piemeeri.
    pret riita pusi saaku maaciities aatro valsi. maaciija man viens sava gada hum-socs, bet dancinaajaa peecaak kaads ap 30 gadiigs dzhentelmenis, kursh kjuva jo briidi jo uzbaaziigaax..:( tas ir pretiigi.
    un no 3-6 riitaa speeleejaam garderobees bridzhu! dikti feina padariishana.

    << Previous Day 2004/02/22
    [Calendar]
    Next Day >>

zebra's homepage   About Sviesta Ciba