::ZEBRA:: STRĪPAS GLĀBS PASAULI
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, February 14th, 2004

    Time Event
    1:26p
    Pus nakti kaavos ar tarantuliem. Taapee' diez ko mozha shodien neesmu.

    Dushaa pavadiiju stundu. Centos uzskalot sev apskaidriibu. Istabaa ar noluuku biju atstaajusi skanam "Savage Garden" un diezgan lielu skaljumu ( nu taa, lai savas domas edzirdeetu), kas sitaas cauri pat durviim un uudens shalkonjai.

    Melnaas piekdienas tradicionaalaas neveiksmes mani saak piemekleet shodien. KOshi zilajam penaalim raaveejsleedzeejs visaa garumaa izpliisa. Cirkulis nokrita un taa peedeejais grafiitinjsh sadrupa, tieshi kaa grasiijos taisiit lielo tehniskaas grafikas darbu ar shkjeltaam lodeem trijaas projekcijaas..droshi vien arii kaads spogulis driiz sapliisiis un buushu nolaadeeta ar neveiksmju septinjgadi..ja kaads man veel pateiks, lai neseezhu uz galda stuura, savaadaak neappreceeshos, es vienkaarshi saakshu kliegt.

    Paarbiidiiju meebeles. Vienkaarshi uz a priori (pirms pieredzes, hehe) un instinktu. Panjeemu galdu un aizchuhnjiiju preteejaa stuurii. Raseejumam vairaak gaismu ar savajadzeejaas. Vieniigi palikuez muuzikas( iislaiciigi, jo nu jau probleema ir noveersta), jo, kaa izraadiijas, magnetafona vads bija aptinies ap galda kaaju un tapa nepatiikami izrauts, nomaucot zemee pus pasaules, kas atradaas tuvumaa..

    Pavirshi klausoties Ro pirmo albumu un raseejot, piefikseeju ,ka tur ir pa pilnam staastu par vardarbiigaam attieciibaam. Gandriiz katraa dziesmaa pa fraazei ~ "i will never let u go" un taadi pamparam. Klausieties vien, mazaas meiteniites, un peec gadiem nebriinieties, ka nesaprotat, kaapeec jums tikai visaadi kretiini pagadaas..jo juusu dziives modelis buus iepoteets pakjauties un justies laimiigai, ja tik vien kaads pasaka, ka nemuuzham neatdos tevi citam. Driiz jau shuupuljdiesmaas taa buus. Viirieshu pasaule.

    Manii tomeer ir kaut kas sadomazohistisks. Protams, man shodien vajadzeeja atrakt visas savas vecaas miilestiibas veestules un, uz griidas seezhot, taas paarlasiit. Sorry, puis, tajaa laikaa es veel nezinaaju, kas ir miilestiiba. Vismaz ne pret tevi. Bet paldies tev par to pashapzinjas laadinju, kaadu tu man iedevi. Kopsh tiem laikiem vairs neatceros sevi tik droshu un paarliecinaatu vairs bijusi.

    nu okz, jaaizmazgaa maaja, jaaaizdodas peec svaigas paikas, jaauzmahinee pusdienas. UN liidz 15.00 jaabuut kateraalee, lai kjemmeetu veikalus. Par rezultaatiem jau zinjoshu ;) un pasakiem man kaads, ka "es neesmu tas, ko es valkaju". Luudzu, savaadaak es vienkaarshi saieshu sviestaa no domaam, ka no shii zhetonvakaram paredzeetaa pirkuma ir atkariiga visa mana turpmakaa dziive! bljaa, ar mani tomeer var tik viegli manipuleet, kaa izraadaas...
    labs, jaaskrien.

    Current Mood: ir kautkaads
    Current Music: Simply Red "Brand New"
    9:44p
    Nafig man acis suurst un asaro, skatoties datora ekraanaa.
    4 stundas ar ljoti labu un uzticamu cilveecinju nostaigaajaam pa visiem Riigas veikaliem, liidz kuriem vien kaajaam vareeja aiziet. Un nekaa. Iznjemot to, ka MONTON ar atlaideem pa 30 ls var nopirkt klasisko ( hmm, tikai kaapeec ar 3 pogaam?!) mana izmeera peleeku zhaketiiti. noshaut vai noshauties? Izsecinaaju, ka , ja butu laikaa saakusi domaat, par apmeeram to pashu naudu buutu vareejusi pasuutiit un uzshuudinaat ( jebkura modelja, uzmeera un kraasas)...mmm..pie auguma pieglaustu rozaa zhaketiiti bez kabataam un sekretaares svaarcinjus..

    Current Mood: flirty
    Current Music: Attomic Kitten "Eternal Flame"
    11:14p
    Ir ideja dabuut vasaraa darbu kaadaa interneta salonaa. Pieturaas man taa ideja. Iipashi ap to laiku, kad meenesi gaidiishu eksaamenu rezultaatus un nespeeshu nekur likties..izdomac, jau ka pa to laiku jaaizkraaso un jaaizremontee dziivoklis, jaapastopo, jaaaizbrauc pie Igaunja un jaasameegjina visaadas citas lietas. Un pastraadaat ar nebuutu par sliktu savas veertiibas apzinaashanai. Un zhakete neodereetu :)

    Current Music: Eirodziesma 2004

    << Previous Day 2004/02/14
    [Calendar]
    Next Day >>

zebra's homepage   About Sviesta Ciba