::ZEBRA:: STRĪPAS GLĀBS PASAULI
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, February 3rd, 2004

    Time Event
    9:18p
    Shistas ;
    Nafig, es dabuuju krogus meitas lomu zhetonu vakara uzvedumam lugaa "Tobago"! Vareeshu pustuukstosha cilveeku priekshaa uz kongresu nama skatuves demonstreet savus jaukumus un sleepto dabu..:) Nevareeju nociesties un nepieteikties uz sho lomu. Njirdziigas paardomas manii izraisiija tas, ka pat audzinaataaja iereeca manu kandidatuuru tai te lomai.. un tikai veel labaak sapratu, ka pietiek visus chakareet un ljaut/likt dziivot iluuzijas, ka esmu innocent girl. Bljaa, cik juus visi esat stulbi...stereotipains pashpaarliecinaats taisnvirziena domaashanaa iestaadiic klasesbiedru bars..nafig to vispaar. Es to dariishu sev. Un man pied****, ka citi domaa, ka es to nevaru vai daru par spiiti. JO taa patesiibaa esu es. Es vienkaarshi ljoti labi speeleeju savu sociaalo lomu - labais skolnieks. Ok, tas nu taa. tvaix nolaists.

    Still esmu labaakaa meitenju konkurencee fizikas rajona olimpiaadee. UN 7 kopumaa. protams, pirmie 5 ir mani klasesbiedri.

    Labas lietas iz manas shuces uchiku gjenialitaateem:

    "Juusu miesa mateerijas virpuljos bija nomaldiijusies" /A.Liepinjs, peec nobastotas filosofijas stundas/

    "Stulbaa tukshaa Y hromasoma" /V.Strazda par gjeneetikas likumiem virieshu hromasomas nespeeju pretoties "sliktajiem" recesiivajiem geeniem/

    "DOmaajosha cilveeka paziime ir taa, ka vinjsh domaa" /D.Simsone, raksturojot A.Bella dailjradi/

    Nu labi.Negribu atkaartot shodienas pieredzi un iet skolaa dzert kafiju. Bija suudiiga, bet savaadaak es vienkaarshi aizmigu pa kapneem kaapjot.
    Nice dreams,

    your's zeb
    10:48p
    ups, programmeeshana
    Atjeedzos,ka piektdien jaaiet uz informaatikas olimpiaadi, un saaku iecholeet kaadus nebuut uzdevuminjus netaa. KOnstateeju, ka neatceros vairs pat sintaksi un nespeeju faila izsaukshanu uzrakstiit..shausmiigi! pie tam atklaaju, ka helpaa nav par to..ok, tagad atradu papiiros, bet ko olimpiaadee? nu sviestaa. uzrakstiiju programminju, nosuutiiju serverim un..sanjeemu 0/15. very nice :(

    Saaku speeleet birzhas investiiciju speeli..hehe, buullji un laachi uzpeld atminjaa..vareetu buut azartiski un incanti. Iegaadaajos Eesti Teleko, Liepaajas metalurga un kaadas tur Somu Volvo B akcijas. let's show what life can offer to me!

    Sakiet man jel, kaapeec gan bridzha serveris bremzee? rr :(

    << Previous Day 2004/02/03
    [Calendar]
    Next Day >>

zebra's homepage   About Sviesta Ciba