::ZEBRA:: STRĪPAS GLĀBS PASAULI
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, November 3rd, 2003

    Time Event
    7:04p
    Longlasting post
    Man pa praatu jaucas vieniigi Zenta Maurinja ar savu apceri par Dostojevski. Saakumaa jau dikti negribeeju njemt, zinot, cik gjeniaali tas ir uzraxtiic, bail tak kaut ko meegjinaat piebilst..bet nu beigas paliku.Pirmo graamatinju, ko no Zentas Maurinjas izlasiiju, Simsone nosauca par smiekliigu un manis necieniigu, iesakot panjemt kaadus kopotos raxtus. Taa nu patlaban me ir 10 lapaspuses melnraksta domrakstam..:)
    --
    Uzmociju, pabeidzu un nodevu kaarteejo filosofijas eseju - shoreiz par Daoismu. lasiit sheit )
    --

    Shoriit kaarteejo reizi sapratu, ka mani apzinaati vai neapzinaati fascinee cilveeki, kas savos postos apraksta savu darbavietu kaut kur birojaa pie kompja, pa laikam izskrienot satikties ar pasuutiitaajiem/klientiem, panjemot sev pusdienas pauzi jebkuraa diennakts laikaa, straadaajot cauras naktis vai atljaujoties pohainaa riitaa neaiziet uz darbu vispaar..cilveeki, kas gaida savu 5dienas vakaru ar seedeeshanu piepiipeetaa baaraa ar citiem taadiem pashiem programmikjiem, ar weekendu kaut kur extreemas izklaidees latvijas zaljumos..cilveeki, kas zhurnaalaa suudzas, cik stulbi ir visi vinju pasuutiitaaji un nekompetenti savaas leitaas..Jaa, es laikam apskauzhu shaadu dziivesveidu, cinisko attieksmi, paarlieciibu par sevi savaa darba nozaree un shaadu..diikdieniibu. Un uz to arii savaa dziivee eju..
    --

    Vai tieshaam es buutu daudz maz izshkjiirusies par savaam studijaam? Raknjaajoties viikendaa apkaart pa netu par universitaateem, mans peedeejais skats palika pie RTU studiju programmas Informaacijas Tehnologjijas. Sakariigas lekcijas, 3 gadi bakalauram, beec tam izveele starp inzhiniera un magjistra programmaam, var taalaak nosliekties, vai nu uz ekonomiku, vai logjistiku(man taa domaat- es uz turieni), vai veel ko nebuut..
    --

    Shodien veertiigaakais, ko esmu izdariijusi ir apmeeram pusstundinjas skolotaajas darba programmeeshanaa. No riita aizkuulos uz ne-savu informaatikas grupu shucee, pie fizikjiem. Un, kad uchene aizgaaja peizvaniit, atstaadama man klasei uzdodamo, izskaidrojamo un izpildaamo repeat-until uzdevumu, me vareeja iejustoes pedagoga aadaa. Protams, iedotais uzdevums un taa risinaajums pilniibaa nestraadaaja, so es bij spiesta skaidrot visiem lietas, kas patiesiibaa neiet, paaris teikumus iesaakt ar uzrunu :"Nu, ja tu esi taac stulbenis, tad..", pati uzrakstiiju labaaku progu, nodzeesu falsho no taafeles un iebaroju visiem savu variantu, kasm protams, atshkjiiraas no skolotaajas maaciitaa...nosviidusi un nopuuleejusies, stundas beigaas konstateeju, ka shitaa ir baigi labaa peiredze, un, kas zin, maybe piestraadaajot naaxies kaadudien izmantot.Nebuutu nemaz ar tas pac sliktaakais.
    --

    Dentists part "priekshpeedeejaa".
    Iisumaa - kaa ljoti slikts sapnis...
    Mood taac, ka gandriiz [info]iwaku vareetu pievienot saviem frendiem.
    --

    Iisumaa tas arii viss. Ljoti iisumaa.
    rr, necieshu, ka nevaru nomainiit textam kraasu!

    << Previous Day 2003/11/03
    [Calendar]
    Next Day >>

zebra's homepage   About Sviesta Ciba