::ZEBRA:: STRĪPAS GLĀBS PASAULI
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, September 18th, 2003

    Time Event
    3:35p
    Eh, sviesc kaukaac. Jau bastoju filozofiju, uz kuru tachu gribeeju ieta. Tagad ir Q, vai iet uz biznesa ekonomiku (kuras deelj jau 5 h skolaa gaidu) vai arii desot laikaa uz bridhu vai vienkaarshi uzspljaut un lasiities maajaas...meitene, ko gan tu dari ar savu dziivi!
    Piekonstateeju, ka arii manaa klasee ir zhurnaaliste (i)..un mees 3 gadus blakus dziivojam, un tikai tagad ieksh informaatikas stundas pamaniiju. Gribeeju paprasiit, kas vinja ir, bet tad sapratu, ka vinja lasiis mani un tad es par to domaashu un nevareeshu raxtiit visu to, ko raxtu. MAnis peec, lai lasa, bet tikai taa, lai es to nezinaatu! Kaa gan savaadaak es vareetu raxtiit par saviem dienesta romaaniem un teikt, ka mana klases smird..
    9:07p
    Somebody told me, ka esmu "kreisaa" zebra. Manas sviitras esot shkjiibas un ne tajaa kraasaa un vispaar neesmu defaultaa. Tas viss tika pavadiits ar zhestikuleetiem citaatiem no Iliaadas un Odisejas.
    ----------------------------------------------------

    Ilzes nav normaalas. Viena te nupat pazinjoja (21.00) ka triecaas tuuliit un tagad pie manis ar riteni no Agenskalna cauri narkomaanu rajonam peec Zentas Maurinjas esejaam. Lieki piebilst, ka vinja pie manis nav bijusi arii gaishaa dienas laika.
    10:07p
    Bljaaviens, pasakiet man kaac, kas ir pokemoni (ne jau multene, bet zhurnaalistu terminos) !? Jushka taada, ka visi kaut ko baigi aizrautiigi runaa, bet es neko nesaprotu!
    10:45p
    Meegjinaaju aizdedzinaat gaazi ar dekoratiivo gurkju seeklaam..kaads bija samainiijis seerkocinju kastiites virtuvee. Don't mind.
    ------------------------------------------------------

    Izlasiiju visu savas klasesbiedrenes zhurnaalu. Daudz jau nebija, bet gauzhaam konkreeti var atpaziit peec dazhiem raxtinjiem. Piem, ne man vieniigai piekjeeries Simsones staastiijums par Janovska dailjradi. Patiesiibaa jutos, kaa luureetu sveshaa dienasgraamataa. Nav labi, ka zhurnaalistus paziis dziivee. Vismaz ne taadus, kaa vinja.
    ------------------------------------------------------

    Realitaates shovs Eiropas Savieniiba.

    << Previous Day 2003/09/18
    [Calendar]
    Next Day >>

zebra's homepage   About Sviesta Ciba