::ZEBRA:: STRĪPAS GLĀBS PASAULI
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, August 22nd, 2003

    Time Event
    12:39a

    I'm dreamin' of a white Christmas
    9:59a
    Cyber sex rulzz
    10:03a
    Lietussargs
    Vakar, savaa nodabaa staigaajot pa veikalu, atcereejos, ka pirms gadiem 3 man bija ideja, ka tad, kad man buus garais lietussargs, es gan buushu real sievishkjiigi cool. Protams, lai liidz tam nonaaktu, bija jaanomaina lielais biezais ziemas pelmenis, shnjorzaabaki, mugurene, un tas prasiija laiku. Nu es seciigi no taa vis a esmu atbriivojusies un nokljuvusi liidz garajam lietussargam...un ir, ir taa sajuuta.

    Es esmu pieaugusi.
    10:21a
    Society, school and sex
    Nosecinaaju, ka skolas nerulz-kaarteejo reizi. Ko gantur vispaar iemaaca? Taa patiesiibaa tikai samaitaa cilveeku, sniedz un ietamboree PILNIIGI nepareizu riekshstatu par pasauli. Skola ir atpalikusi par 1550 gadiem sabiedriibas attiistiibas ciklaa. Taa veido pati savu oganizaacijas modeli ,kas neiekljujas apkaatreejaa. Tur nemaaca neko, ko tev patiesiibaa dziivee vajag.O.K., varbuut ( un droshi vien) vajag arii to, ko maaca skolaa, bet tad lai vinji nepretendee uz apziimeejumu " vispusiiga izgliitiiba" vai " skola sagatavo dziivei". Skola atgatavo no dziives. PIemeeram, manupraat, seriaalu " Sex and the city" sen jau vajadzeeja iekljaut maaciibu programmaa kaa obligaato..
    5:12p
    INternets tomeer dazhreiz izraadaas arii iista zelta bedere. Uz DC++ atradu un paara minuutees nokachaaju Rutulja "Caaljus skaita rudenii". Siltas un janciigas atminjas par alfu..

    Current Mood: still sunny
    Current Music: Caaljus skaita rudenii
    9:21p
    Doshos mainiit imidzhu. Riit. UN guleeshu liidz pat 11.55 un pa 5 minuuteem aiieshu liidz frizeetavai. Guleeshu ne tikai taapeec, ka naak miegs, bet arii taapeec, lai nedzirdeetu extra-tizlo gjimenes riitu Latvijas radio 1, KAS 6dienaas neizbeegami notiek.
    NEzinu iisti, ko veelos redzeet uz savas galvas. Paaris principu un paljaushos uz frizieri. Kaa buus taa buus un taa labi. (Atgaadiniet man to riit..)

    Sunny smylies.
    SIgulda, mees naakam.
    I'm coming to see u weather u like it or not..


    Current Mood: apathetic
    Current Music: Prāta Vētra

    << Previous Day 2003/08/22
    [Calendar]
    Next Day >>

zebra's homepage   About Sviesta Ciba