::ZEBRA:: STRĪPAS GLĀBS PASAULI
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, June 24th, 2003

    Time Event
    2:00a
    Jaanjudiena
    Gaaju peec jaanjuzaaleem paari shosejai pa vieteejo dzzrzinju teritorijas pljavaam. Pa laikam krievu barinji un vecaas armijnieku dziesmas, pa laikam latvieshu gjimenju striidi un sasaukshanaas. Sacirpu kaadu ozloinju, sapluucu madaras, smilgas,gundegas. Vainagu piishana manpagalam neietaas, taapeec saveejo pinu no zaales kushkjiem, vijot bizi. Tiri labi sanaaca. Maucu galvaa un devos taalaak - lidlauka virzienaa. Redzu starp kokiem jau kaadu skrejceljam piederoshu atribuutu un arii stabu...kas, konstateeju, ir lidmashiinas astes gals. Ljoti nopriecaajos, ka esmu iznaakusi vietaa, kur tik tuvu sanaak skrejceljsh/lidmashiinas. Veel lielaaks bija mans shoks, kad sapratu, ka shii lidmashiina vairs nevar pacelties - vraks. Staaveeju kaa piekalta - 10 metrus priekshaa maaja ar 6 mashiinaam, krievu ljaudiim, kas dzerstaas un lasa pa zhogmali jaanjuzaales, aiz vinjiem stieplju zhogs un liela, apruuseejusi, daljeeji balta un pademoleeta pasazhieru lidmashiina, tukshaam dzineeju vietaam, bez logiem. Irreaala ainava, sirreaala sajuuta.
    Paluukojos briidi un devos mekleet celju home.

    Mani Jaanji ir quite good - ar Aldara Gaisho alu iiru kafijas kruuzees, pashu sietu sieru, TV groziishanu, saldeejumu, ceptu vistas kaaju. UN Internetu. Veel neshkiet, ka apniks. Pat liidz chatam neesmu nonaakusi. Kaartoju YAhoo! fotoalbumu , atradu taadu interesantu pasaakumu, kaa personiigo radiostaciju taisiishanu un veel maacos apieties ar DC++ lai izraktu The Calling, Attomic Kitten u.c. muuziku. Patlabam probleemas sagaadaa shaares lielums. :( Taa ka Jaanju nakts droshi vien izraadiisies paaraak iisa.


    Current Mood: awake
    Current Music: Green Day
    4:37a
    Jaanjuriits
    [Error: Irreparable invalid markup ('<bgcolor="blue">') in entry. Owner must fix manually. Raw contents below.]

    <bgcolor="blue"><font color="pink">Sauliite uzleekusi.
    Izejot uz balkona, putni chivina kaa traki.
    <font color="yellow">Bezdeliigas lido virs 6. staava.
    <font color="pink">Debesiis rozaa sviitras, gaishi zils pamattonis. Balti izvagoti maakoniishi.<font color="yellow">Noteikti var redzeet saullektu, bet neesmu uz austrumiem.
    Uz shosejas intensiivi duuc mashiinas.
    <font color="pink">Ljauzhu kompaanijas paretam un paskalji dodas kurp.
    Gaiss dzestrs. Patiikama veeja puusminja.
    <font color="yellow"> Jauna diena ir sagaidiita. Pavadiits laiks no gaismas liidz gaismai. Simboliski. Sacienotas 2 dienas, neljaujot iestaaties tumasi.Praatos, domaas, dveeselees. Fiziski un mentaali.

    Var doties pie miera.


    Current Music: RHCP "Californication"
    10:16p
    Jaanju diena taada samociita - pagurums, miegainiiba, letargjija...bishku pagjiras laikam. Citaadi viss o.k. Laix slikc. Adu. Galvaa esmu uzziimejusi shuushanas piegriezni. Kachaajos no DC++ (thanx to boldrix). Vieniigais hubs, kas man iet ir hub.leader.lv Kas ar paareejiem? Nafig. Shitajaa vajag 10 Gb shaari shodien (vakar bija 3 Gb..)...kur lai mirstiigais ar 20 Gb cieto taadu dabuu? Fak. Shobriid velku Front Page. Kaut kas neiet, nevar liidz galam pieinstaleet. Riit atkal pa vecam - skola, koris. Zhaavas.
    Ej, ko es te murkshkju. Man vienkaarshi patiik savs zhurnaals.

    Current Music: jebkas no New Radicals
    11:20p
    Bishku skatos "Miesassargu". 4. reizi laikam. Filminja taa neko, jauka. VIsvairaak mani saista Farmera logjiskais domugaajiens un piegaajiens.
    Kaads nezin, Kevins Kostners peec tautiibas nav iirs?
    Esmu tendeeta uz iiriem. Peec sejas, peec kustiibaam. Mana vaajiiba. Rudmataini viirieshi. Shkjiibs smaids. Iiru kafija. Iiru saldeejums (ne jau no iiru viirieshiem :) ).Iirija. Aabolinjsh. eh, asociaacijas.

    << Previous Day 2003/06/24
    [Calendar]
    Next Day >>

zebra's homepage   About Sviesta Ciba