20 June 2008 @ 11:56 am
 
Teorētiski arī man sesija ir cauri. Praktiski vēl sarežģījumi,bet impossible is nothing. Sajutu nepārvaramu vēlmi atkal izlasīt LOTR un esmu tādā pat sajūsmā kā toreiz,kad pirmoreiz šo fantastisko darbu lasīju. Gavriļins tomēr ir labs. ielika 6(kaut gan būtu sanācis 7,ja nevilktu par jaunu biļeti)

Futbols visapkārt. Prieks par Vāciju un gaidu Nīderlandas uzvaru. Krievi sāk iebiedēšanas taktiku brīdinot holandiešus par savu neapturamo uzbrukumu.
Lai jau...cerams ka Oranžie sarkanajiem to lecīgumu izsitīs ātri vien.

P.S vakar redzēju emo,kas pīpē "Corner" cigaretes..

P.P.S jautājums tiem,kam patīk klubu mūzika. Kas nonstopa "tuc tuc tuc tuc tuc" ir tik foršs ka to var klausīties? Man tas izklausās vairāk pēc līdzekļa,kā vislabāk izraisīt galvassāpes
 
 
Current Mood: LOTRiski sapņains
Current Music: Enya-May it be
 
 
( Post a new comment )
OK[info]siri on June 20th, 2008 - 01:32 pm
Apsveicu ar sesijas galu!

Tiem, kuriem no tās nesāp galva, prost sadod pa smadzenēm līdzīgi kā apreibinošas vielas un kļūst labi. :D

Futbols... viņiem ir nice anthems. Hey, hey, all the way, DJ, let it play, hey, hey, can you hear me?
(Reply) (Link)
[info]nirnaeth on June 20th, 2008 - 05:40 pm
par tuc-tuc runājot, mani pētijumi rāda, ka šī mūzika arī bez narkotisko vielu palīdzības izraisa transam līdzīgu stāvokli, jo to ir viegli uztvert un tā ir gaužām vienkārša, līdz ar to cilvēkam nav jāpiepūla augstākais mūzikas uztveres līmenis un, godīgi sakot, pat ne asociatīvais - viņam pietiek ar nebeidzamo ritmu, kas par spīti visam liek fiziski kustēt. tu esi klubā, vai mājās, vai vienalga kur, bet tev ir viegli, nav jākustina smadzenes, nav jāuztver mūzika, jo kas tad tur ko uztver - tuc tuc tuc tuc tuc... tik kustini kaut ko līdzi.

aizej, teiksim, uz kādu madonas balli, kur tuc-tuc skan un pavēro no malas, tas tiešām ir vienkārši fantastiski, kas ar cilvēkiem notiek. viņi kā lopiņi, striķī piesieti, visi vienādi (un neglīti, man jāsaka) kustās līdzi nebeidzamam ritmam. tuc tuc tuc. diezgan šizofrēniska sajūta. tev šķiet, ka tu no mūzikas vari pārtvert kontroli.

es gribu radīt armiju ar tuc tuc zombijiem! XD *aizmuldās*
(Reply) (Link)
silpurene: kam tagad viegli[info]silpurene on June 22nd, 2008 - 01:07 am
braucu no rīgas uz savu dogvilu 5dienas vakarā. iekāpj gopņiku bars. dzer šņabi čaļi . uzliek mobīlajā melodijas- lai visam autobusam jāklausās tuc tuc....................... šitādus pret sienu nolikt un nošaut!
(Reply) (Link)
(Anonymous) on June 22nd, 2008 - 12:33 pm
slampa
1) Dažiem tiem gabaliem ir skaistas skaņas, nevis tuc tuc tuc. Jūs esat negatīvos uzskatos pret tādu mūziku, jo Jums patīk citāda.
2) Narkotikas.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]nirnaeth on June 22nd, 2008 - 06:10 pm
Re: slampa
tehniski jau nē - es klausos industrial, elektroniku, visādus ambient un darkwave, tā kā man jau šķiet, ka zinu, kas ir laba elektroniskā mūzika. :) runa ir par tām "neskaistajām" skaņām.
(Reply) (Parent) (Link)