27 April 2007 @ 04:16 pm
 
Mana apņemšmās braukt uz Gazas sektoru ir tikai augusi. Pāris tādu nejauku lietu.. Paģira+saindēšanās ar pārtiku+matemātika+ smagi sms+ urlas parkā un mikriņā+p_bārs..
A tur tagad tā mierīgi.Tikai tur tu,cilvēks,spēj tā īsti saprast ko nozīmē tās lietas,kuras ir pie mums.Ceļmalas,kurās nav izvietotas maskētas bumbas, izejot uz ielas nevajag vilkt ķiveri un bruņuvesti un tu ofic zini,ka sagaidīsi vakaru dziivs (teorētiski)
Vēl varētu aizceļot uz Irāku,kaut arii tur ir nemieriigi un aplūkot senās Babilonijas drupas,uztaisīt materiālu un tad nosūtīt uz RKV spešal for mrs.Bloom. ar tekstu " Saurijs Semjonovs speciāli R.K.V" un pēdējie kadri varētu buut vislabākie-sēdi pustumšā telpā,juuti ka pie galvas pielikts kalašņikova stobrs un apkārt džekiņi maskās,apkārušies ar spridzekļvestēm un gatavi tev nogriezt galvu.. ekk.. vieniigais stulbums ka tur nav Kronvalda parku un Canes..

Nu enivei... prieciigus svētkus.(vienalga kādus.tādu tač ir daudz šogad?)
 
 
Current Mood: confused
Current Music: tuctuctuctuc no kaimiņiem.
 
 
( Post a new comment )
vai tad ir?[info]masquerader on April 27th, 2007 - 04:33 pm
nepuksti, kam nu tie sms bija smagāki.
(Reply) (Thread) (Link)
Heinz[info]zarkavii on April 27th, 2007 - 05:23 pm
tieši par to jau es domaju. Neba man tie bij smagakie.kaut viegli nebij.enivei. Iedo pa žaunu kaartigi i viss. redzēs` ka labak paliks
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
vai tad ir?[info]masquerader on April 27th, 2007 - 06:10 pm
tu jau nesaproti :D smaga ir apziņa, ka es (pagātnē)draudzējos ar TĀDU cilvēku. Tie daži teikumi būtu liekami bash komjunitijā :D
kā vispār cilvēks var atļauties pateikt ko tādu, būtu vnk iebāzis galvu smiltīs un "neko nezinu", vnk neapkauno sevi puikiņ
(Reply) (Parent) (Link)
[info]nightmare on April 27th, 2007 - 04:52 pm
Varētu padomāt, ka kāds Tevi laidīs uz turieni :P
(Reply) (Thread) (Link)
Heinz[info]zarkavii on April 27th, 2007 - 05:23 pm
why not?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]nightmare on April 27th, 2007 - 07:39 pm
Kāpēc būtu jālaiž?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Heinz: renegaats[info]zarkavii on April 27th, 2007 - 09:50 pm
Pasaule jaaredz lai nelaideeji ar paceljo.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]nightmare on April 28th, 2007 - 01:16 am
Paceļot uz Gazas sektoru. mjā :D

Būtu labāk uz Skandināviju braucis.. phe
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Heinz[info]zarkavii on April 28th, 2007 - 11:55 am
var jau buut,bet to var uz veelaku laiku,kad gribeesies mieru.mhm
(Reply) (Parent) (Link)
[info] on April 29th, 2007 - 07:33 pm
tu tak neesi normāls. :/ viegli jau ir sēdēt otrā pasaules pusē, kur, paldies dievam, nekas tāds nenotiek un fantazēt, cik forši būtu tur, kur notiek bezgalīgas apšaudes un kkas tāds. tak padomā ar galvu! tie urlas un kas tur vēl tak nav salīdzināms ar stroķi pie deniņiem.. psc. pat ja tev te iet grūti, tas tak ir relatīvi vizmaz 98% labāk nekā tur.. pati esmu raizējusies par cilvēku, kas dzīvoja Irānā, kad tur sākās apspriedes par kara uzsākšanu utt.. bļa šitā jau visus nervus var nodzīvot.. un dzīvot tur pašam.. kāda no tā jēga? Atgrieztos mājās kā kkāds varonis? baigā slavenība, ka visi tev bučotu kājas, ka tu tikai tur esi tajā karstajā punktā bijis? manuprāt, tā vienkārši ir izlaidība, kad cilvēkam nav ko darīt, un tad atliek laiks domāt, kā būtu, ja mani tur nošautu... diez vai tu mirtu ar baigo lepnumu no kkāda afgāņa/pakistāņa/random-āņa stobra... drīzāk aiz bailēm apčurājies būtu. piedod, bet tāds ir mans kā no malas stāvētāja viedoklis.
(Reply) (Thread) (Link)
Heinz[info]zarkavii on April 30th, 2007 - 10:53 am
wow.tas bija skarbi.mosh zināma taisniiba tev ir. Bet tā nav nekāda stulba amerikāniska varonība,lai varētu lekties pēc tam Latvijā,ka,lūk,esmu bijis karstajā punktā. Interese paliek interese.vienalga cik tā tizla. Un kamēr tā nekaitē citiem,tikmēr tā ir ok.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Heinz[info]zarkavii on April 30th, 2007 - 10:54 am
bet ja godigi..tas bija vienkarshi LOL
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info] on April 30th, 2007 - 05:41 pm
piedošanu, ka tā. vienkārši es tā domāju. vienkārši man NESPĒJ pielekt, nafig jātriecas uz kko tādu. vot uz Černobiļu gan mēs varam bliezt kopā. ;) (jo par to man ir nedaudz atšķirīgs viedoklis)
(Reply) (Parent) (Link)