van Daama -

9. Nov 2013

21:42

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Variants Nr.1
Tas beidzot ir noticis... Visas ballītes, no kurām esmu aizmukusi ātrāk mājās (jo nāca miegs), visi neizpildītie mājasdarbi (jo nāca miegs), visas līdz galam nenoskatītās filmas (jo nāca miegs) ir atmaksājušās. Esmu pārvarējusi bioloģiskās likumsakarības un kļuvusi par supervaroni. Mans supervarones vārds ir nomoda meitene, un mans dziļais bekgraunda storijs ir par to, kā reiz es zaudēju spēju gulēt, jo, acīmredzot, biju jau jaunībā izgulējusies par vairākiem gadiem uz priekšu.

Variants Nr.2
Augstākie spēki mani ir izvēlējušies kādam svarīgam uzdevumam, kurš man ir jāizpildi tieši šodien. Tāpēc viņi ir noregulējuši mani tā, lai man nebūtu iespējams aizmigt. Žēl tikai, ka nepateica to uzdevumu, žēl šīs stundas tā veltīgi izniekot.

Es esmu nomodā jau 36 stundas, no kurām 12 nostrādājusi smagā nakts maiņā, un vēl aizvien nevaru aizmigt, lai gan ļoti ļoti vēlos, jo pēc 12 stundām man ir jābūt darbā atkal uz 12 stundu smagu dienas maiņu. Šo maiņu starpā ir 24 stundas, kuru laikā es parasti guļu divreiz, bet tagad nevaru aizmigt pat vienreiz. Ir jābūt kādam neloģiskam izskaidrojumam, kāpēc es vairs nevaru aizmigt, es tikai nevaru izvēlēties starp supervaroni uz izredzēto.

Ir liela varbūtība, ka rītdien darba laikā es aizmigšu krāsnī un redzēšu sapni, kura laikā pār mani nāks apgaismība, ka šis ir mans visu laiku bezsakarīgākais un psihiski nelīdzsvarotākais teksts, un vakarā, pārnākusi mājās, to likvidēšu.

(2 spļāvieni | spļaut ārā)

Comments:

From:(Anonymous)
Date:12. Novembris 2013 - 21:36
(Link)
Izskaidrojums, visticamāk, tomēr ir loģisks, tikai Tu vēl neesi to atkodusi.
Esi kļuvusi par nomoda meiteni vai tomēr aizmigi?
Flame.
(Reply to this) (Thread)
From:[info]zanhu
Date:13. Novembris 2013 - 21:17
(Link)
Nē, neesmu kļuvusi :( visa šī neloģisma aprakstīšana izrādījās visnotaļ nomierinoša - tūlīt pēc ieraksta tapšanas aizmigu. Līdz ar to izpalika arī aizmigšana krāsnī.
(Reply to this) (Parent)