reti, bet ari ne labi - shus... [entries|archive|friends|userinfo]
o.z.

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

shus... [Jun. 21st, 2003|01:13 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]zaaleens
Date:June 26th, 2003 - 12:57 pm

(Link)
jokeris smird pa gabalu taisnība tev ļoti. sadzeries esmu viegli ietekmējams, skaidrā roku uz sirds liekot neesmu barojis tos kantainos atejas caurumus. visi tie automāti ir saregulēti, visi bosi kaut ko muhļī, un liek tik viens uz otra.
huh labāk palika.
[User Picture]
From:[info]gorgona
Date:June 26th, 2003 - 09:33 pm
(Link)
Principā savā ziņā saregulēti ir viņi visi – jo kā gan citādāk no viņiem nāktu peļņa.. jo, par katru automātu, kas atrodas spēļu zālē, gadā jāmaksā nodoklis – ap ls 750. savukārt par tiem, kas ir ārpus spēļu zālēm (bāros, kafejnīcās – tātad grūtāk kontrolējami) – tas ir lielāks, pie Ls 950 gadā.
Skaidrs, ka ar kaut ko tas ir jāapmaksā – tātad, peļņai ir jābūt. Arī publiskajā tualetē džokerā.
Savukārt spēļu zālēs darbiniekiem jāmaksā alga, telpu īre – patiesībā tie murgainie automāti milzu peļņu nes. Un tas viss – pat ja 90% apgrozījuma aiziet laimestos, ja peļņa paliek tikai 10%, no kuriem turklāt nomaksājami nodokļi.

Heh, man darbiņā ir nācies redzēt cilvjus, kas lielos laimestus norāvuši – nāk viņi pie mums uz ofisu – visiem acis spīd, bet parunājoties izrādās, ka zaudēts ir daudz vairāk nekā tagad laimēts. Un skumji, ka viss laimests paliks atkal nākamajā automātā :(

Nu jā, bet tas nu tā.
Aizrāvos... aizdomājos.