Citpasaule

Citas vibrācijas..

Citas vibrācijas..

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kad man bija 8-i gadi' tad es mēģināju sadomāt' ar kādu ierīci vai ar kādu paņēmienu palīdzību būtu iespējams paātrināt' jebšu konvertēt informācijas plūsmas ātrumu un kvalitāti iekš smadzeņiem..ja pieņem faktu' ka informācija tiek iegūta caur maņām un ne tikai' tad atliek tikai izdomāt' savā veidā sakompresētu informācijas enerģijas bumbiņu.. no kuras gūt' to ko iegūst simtiem un tūkstošiem gadu garumā.. pat teiktu sava veida filozofu akmens..sfēra.. varbūt' ka tāda(s) jau ir' tikai' pietrūkst tās nolasīšanas tehnikas..un pamācības..

Pārlceot uz citām vibrācijām' sajutos' ka Skadināvija man tuva un jo tuvāk ziemeļiem' jo vairāk domas raisās..

Kurš izdomāja seksu? Nākošā paaudze vienkārši varēja rasties uz beznosacījuma "mīlestības" pamata - starp diviem un vairāk cilvēkiem.. tad nebūtu' karu un citu konfiktu' kā arī sistēmas' kura tendēta uz iznīcināšanu.. un pie reizes nebūtu tāda ārprāta populācija..

hmmm...
atradums..

a varbūt tas tāpēc' ka man bija kārtējais smadzeņtrīcis? pauze-izsitiens no realitātes ' kļūda sistēmā.. un viss notiek pavisam savādāk..
  • kritiens laikam bija saapiigs..
    • naipe

      Sāpes vispār nevar iedalīt pēc sāpīguma kritērijiem..tās vienkārši ir..ilgākas un mazāk ilgas..un vispār ..vienkārši ir.. bet tas' kas bija man..tā bija agonija..kas ir pēc sāpēm' vai tik lielas devas un kopsajaukuma' ka vairs netiek atšķirts' kas' kur un kā.. priekā! =)
Powered by Sviesta Ciba