Jūlijs 2013

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Powered by Sviesta Ciba
[info]younglady rakstīja
23. Janvāris 2011, 13:14

Es Mīlu Tevi, par spīti visam!!!! ;**

Šorīt pamodos ar nelielām galvas sāpēm, diezin kāpēc, bet nu, nekas traks :D
Mājās izdzērām pāris kokčikus un tad braucām uz  T., diezgan interesanti bija paskatīties uz modeļiem&modelēm.. un jā, redzēt izslavēto Samantu Tīnu,Ellu, Fogeli - dzīvē, bet nu, nepalikām uz afterparty, izdomājām braukt uz Operu. Parasti pus 2 jau mājās braucu, bet nu, pus 2 tik ienācām Operā, cilvēku bija daudz, kā arī jau apdzērušies. Sāku jau sajusties neērti, ka tik ļoti blenž virsū, nu c`moon, es esmu ar draugu, kā var nākt vēl sist pa dibenu, bet nu, labi. - Līmenis! Centos izlikties, ka daudzus nepazīstu [vīr.dz.], fui..
Pagaršoju Jēgermeitu - vai kā viņu tur sauc, bet nu sapratu, ka labāk gribu Pina Colada, mmm, tā garšo, vnk varētu visu laiku viņu dzert. Padejojām, pasmējāmies, tad jau braucām mājās.
Kopumā 6dienas vakars bija izdevies, pat ļoti, beidzot ārpus mājas.
Vienīgais mīnuss, nauda notērēta līdz minimumam, nu labi, ne man, bet E.
Toties nākamā nedēļa solās būt vēl labāka. Tikai man jāsāk domāt, ko dāvināt, ideju daudz, tik jāapdomā, ko labāk. Ceru, ka viss izdosies kā plānots. Patiesībā, man jau gribējās, lai viņš svin, bet viņam negriboties, labāk man kaut ko nopirkšot, jā, protams! :D
Paskatoties uz manu istabu, vnk galva apgriežas otrādāk,drēbju kaudzes, nezinu kā tikšu galā. :D. Āāā, biju vēl biščiņ pa veicīšiem pastaigāt, E. man šo-to nopirka, bāc, palikšu par izlutinātu skuķeni, bet es tiešām jūtos lutināta, hehe. :)) Ceru, ka nākamnedēļ Rīgā varēšu kaut ko foršu nopirkt, beidzot pati!
Tagad būtu kaut kas jāpadara, mācības, istabas uzkopšana, sevis uzkopšana!!! :D Un tad jau būs E.klāt.
Un cik ārā skaists laiks, vīīī`. :)))


(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: