yoni - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
yoni

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Gaidas Mar. 18th, 2015|02:38 pm

yoni
Nu jāatzīst, ka domas tā tik vien griežas uz piektdienu un pirmo manā mūžā paredzēto F+M+F.
Pēdējos mēnešos vispār esmu ļoti drāzīga, libido tāds, ka jau esmu vienu cilvēku ar to nomocījusi. Tik briesmīga kāre nekad nav bijusi.
Nu ko, ja ar vienu nepietiek, tad jāsāk pievērsties paplašinātām darbībām (kas kopumā nav man jaunums, tikai kombinācija neierasta).
Kā tad tur mums ir ar tām - modernā vārdā sauktām - ekspektācijām?
Cik bieži gaidas piepildās, cik bieži iecerētais (vai pat - bijātais) piepildās? Cik bieži sekss ir tāds, kādu mēs to esam iztēlojušies ar konkrēto cilvēku vai cilvēkiem?
Man lielākoties nav bijis pārsteigumu. Kā man ir licies, tā apmēram tas ir bijis. Tas nenozīmē, ka nav bijis interesanti, bet nekādi īpaši pārsteigumi nav sagādāti, piemēram, ka cilvēks, ar ko man liekas - nu nekas tur īpašs nebūs, pēkšņi izrādās neredzētu spējīgs vai otrādi.
Man arī nav tā bijis, ka es sasapņotos, sasapņotos, un pēc tam nožēlotu, ka vispār kaut ko domāju, jo viss jau izfantazēts un no prakses maz jēgas. Ir dzirdēts, ka tā gadās.
Tomēr būtu gan interesanti, ka pēkšņi viss ir daudz labāk kā gaidīts.
Man viss tomēr garlaicīgi - kā ir licies, tā ir bijis. Ja gaidu ko viduvēju - arī tā ir, ja gaidu izcilu - arī tas piepildās.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: