yoni - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
yoni

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Smieklīgie pimpucīši Apr. 8th, 2020|10:41 pm

yoni
Tas ir tik absurdi, ka vīrieši sūta tieši savus dick pic un vispār asociējas ar savām mantiņām. Ka viņi uzskata, ka lezbietes nav dabūjušas "a good dick", vai ka sievietēm vispār tie viņu prieki un lepnumi ir tik svarīgi. Ja atskaita vīrieti, un ņem tikai viņa locekli, atrautu no cilvēka, tad vibratori, dildo, soniskās rotaļlietas un maģiskie zizlīši ir daaaaudz, daaaaudz pārāki. Tos var izvēlēties pēc patikas, izmēģināt vairākus, nestiepjot līdzi pārējo miesu. Tie vibrē, kas ir tiešām ļoti patīkami. Tos var kontrolēt kā gribas un tie nekad neizdarīs par stipru, par dziļu, par ātru, nenodarīs sāpes. Tie nelīdīs iekšā, kad tu vēl neesi gatava. Ja tu viņus pietiekami uzlādēsi, ieliksi jaunas baterijas, vai vēl labāk - pieslēgsi pa taisno pie elektrības, tie neizlādēsies, kad tu vēl pusstundu vai stundu gribētu turpināt. Rotaļlietas darīs to, ko tu tām liec darīt. Tev nebūs visādi jānomokās, lai tās neizlaistu gaisu un nesaplaktu. Tev nebūs gar tām jāņemas, lai tās sagatavotu darbībai. Tās vienmeŗ ir gatavas. Tās nešķiedīs tev acīs un mutē, tās nesmird un nav pretīgi lipīgas vai tik spalvainas, ka var sabīties.
Vai man nepatīk locekļi? Nē, man patīk. Vienkārši tie ir interesanti apvienojumā ar cilvēkiem. Ar to, ko cilvēki dara. Kādi viņi ir. Paši par sevi, ja tā ir vīrieša vienīgā vērtība, tad patiesībā viņam nav vērtības. Seksa rotaļlietas 100% būs pārākas.
Kā vīrieši to nesaprot, es arī nesaprotu. Nu tak tās jūsu uzmācīgās bildītes visas izskatās vienādas. Varbūt, ja sieviete kautrējas pat internetā pasūtīt vibratoru, vai viņa ir ļoti nabadzīga un nevar, vai viņai ir aizspriedumi, vai viņa vienkārši ir patriarhāta nomākta dura, tad jā. Droši vien tāpēc vīriešiem patīk durītes. Viņas nav izmēģinājušas labas seksa rotaļlietas, un domā, ka vienīgais, kas var sagādāt baudu ir vīrietis ar savu daiktu.
Tāpēc laikam visādi izdzimumi dusmojas, ka sievietes "nedod". Viņi vienkārši ir tik vērti, cik tas viņu daikts, tātad visai maz. Tur nekā no cilvēka otrā galā daiktam nav. Labi izvēlēts vibrators ir daudz labāks.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: