yoni - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
yoni

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Atšķirīgās seksualitātes Jun. 23rd, 2019|08:44 pm

yoni
Cik tās tiešām var būt dažādas. Aizvakar sanāca karsta ballīte, kuras beigās paziņoju, ka eju guļamistabā un drīkst man tur pievienoties jebkurš no ballītes. Tas izsauca mērenu šoku, bet, mani pazīstot, tikai mērenu. Kādu brīdi domāju, ka būs jāiet gulēt, tad tomēr ieradās viena meitene, kas ir ļoti jauniņa, bijusī kristiete, izskatās šaumīgi kautrīga, bet... nu, man jau vienmēr bija licies, ka viņā ir kaut kas pat ne mežonīgs, bet gluži plēsīgs. Viņai bija niecīga pieredze, bet pirmajās 30 sekundēs viņa bija mani sakodusi līdz zilumiem un padarījusi tik slapju, ka jutu uz ciskām. Pēc tam atzina, ka ļoti patīku viņai. Varēja jau vārdus aiztaupīt, tas bija redzams. Jutu, ka cilvēks darbojas tīri no sajūtām, ļaujot ķermenim runāt un paust savas vēlmes. Gluži fantastiski, un to ļoti labi papildināja viņas burvīgais, pat īsāk neapcirptais kažociņš, kā dabiskuma simbols.
Pēc tam saskāros ar pretējo. Vecāka sieviete, ko sen jau pazīstu, ar konvencionāli ideālu ķermeni, slaida, trenēta, plika no zoda uz leju, kā tagad ir modē, bez mazākās pūciņas, un ar tādām ietrenētām, reizē padevīgi maigām un iztapīgām, reizē pavedinošām, gandrīz vai profesionālām kustībām. Visa tik kopta un smaržīga, ka es diemžēl notēloju, ka esmu piedzērusies un pārgurusi un tūliņ izrubīšos.
Tas man ir klupšanas akmens, meklējot pārus. Viņi bieži vien ir tādi seksa profesionāļi, pieredzējuši tik daudz, tik kopti un gludi, un smaržīgi, un tik šausmīgi, šausmīgi garlaicīgi savā mākslotībā, ka man tūliņ uz vietas gribas bēgt. Noķert kādu maz pieredzējušu, bet dabiski kaislīgu skuķi, un labāk pašrocīgi samaitāt.
Katram savs, es zinu, ka daudziem tieši tā glancētā iztapība un vēlme pakalpot, vai arī ietrenētā vulgaritāte, kad tu zini, ka tas pats neķītrais jociņš jau ir teikts 1000 cilvēkiem pirms tevis, patīk.
Man neder nekādi. Es gribu, lai otrs ķermenis reaģē tieši uz mani, lai elpa aizraujas pa īstam, lai gurnu kustības ir saskaņotas ar manām, bet reizē savtīgas - jā, egoistiski savtīgas, bet lai es jūtu, cik mežonīgi šis cilvēks vēlas gūt baudu tieši kopā ar mani, nevis ka tā ir tāda jau sen atstrādāta spēle, kas spēlēta kopā ar miljonu citu. Varbūt traucē tas, ka es ļoti labi lasu cilvēkus, un izteikti ātri vienmēr atkožu manipulācijas un tēlošanu. Tā profesionālā attieksme man patiktu no seksa darbinieka, bet ne citādāk.
Droši vien ir cilvēki, kurus tieši tas uzbudina, vai kuri neredz šo spēli, bet man tas atgādina maniakālu vēlmi izpatikt, gandrīz nedomājot par savu baudu, un man vajag, lai cilvēks domā arī pats par sevi. Es neuzskatu, ka seksam ir jābūt galvenokārt došanai. Ir jādod, bet ir jādomā arī pašam par savu baudu, un maniakāla, izmisīga vēlme patikt un būt labai man nosit noskaņojumu.
Tāpat pāāk liels maigums. Ja āda ir tik gluda, pieskāriens trausls un viegls, skūpsti kā tauriņa spārnu pieskāriens, man tas uzdzen zosādu. Pašu pārsteidza, cik ļoti. Es tiešām gribu mežonību, iekāri, dabisku atļaušanos pieprasīt, kaislīgu nepacietību. Tajā var būt romantika, jūtas, mīlestība, jā, protams, bet tam ir jābūt kaut kam spēcīgam, turklāt jāaizrauj elpa uzreiz. Kādas nākamās reizes var arī būt lēnākas, ar spēlītēm un novilcināšanu, bet ne pirmā. Pirmajā es gribu uzreiz just, cik ļoti mani iekāro. Tik ļoti, ka nevar gaidīt.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: