yoni - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
yoni

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Pagānu sekss Jun. 24th, 2016|03:39 pm

yoni
Esmu iestājusies FB grupā, kur tiešām jūtos kā mājās. Sevišķi iekš Freaky fridays. Pagānisms, maģija, sekss. Tieši tā, kā man patīk - pilnīgi brīvi, bez idejām, ka tas būtu neķītri. Var mierīgi flirtēt ar sievietēm. Pat tad, ja viņas uzskata sevi par heteroseksuālām, tomēr flirtējas pretim. Notiek aptaujas par dažādām interesantām tēmām, bet neviens viedoklis netiek apsmiets vai noraidīts. Ir strikti monogāmi un heteroseksuāli cilvēki, ir pilnīgi poliamori biseksuāli un visas citas kombinācijas. Katram ir sava vieta, neviens nevienu necenšas pārliecināt par kaut ko. Visi kopā var brīvi runāt, iepazīties, izklaidēties, jokoties.
Tāda ir pasaule, kādu es vēlētos redzēt visur. Kaut vai bez pagānisma daļas, bet tā brīvā uztvere un atvērtība dažādībai. Ir parastās pagānu, vikāņu grupas, kurās nav šīs atmosfēras, bet šī - Pagan/Wiccan dating and friends - ir izcila vieta. Esmu tur sākusi vairākas interesantas sarakstes. Skumji, bet lielākā daļa no šiem cilvēkiem ir amerikāņi un dzīvo otrā pasaules malā. Ir, protams, arī eiropieši, bet mazāk.
Pilnīgi atšķirīga atmosfēra no parastās sekssaitu sajūtas. Latvijas saitos vispār liekas, ka tur salasījušies kaut kādi neapmierināti cilvēki, kas šausmīgi kaunas par visām savām fantāzijām, ir rupji, vulgāri, lai it kā parādītu savu brīvību, bet patiesībā ļoti iekšēji sasaistīti un konservatīvi cilvēki.
Pasaules pagānu attieksme ir pilnīgi cita nekā mūsu bāleliņiem dievturiem un senticībniekiem. It kā jau arī viņi spēlē kaut kādu brīvību, ka mums taču ir nerātnās dainas utt, bet patiesībā tā pati kristīgā attieksme vien ir. Uzspēlēsim tik kādu neķītru šlāgeri un pasarksim, paķiķināsim.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: