Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. - Post a comment


[info]xoox
Nov. 9th, 2006 10:22 pm Russia will eat itself

Tagad viņi aizlieguši Boratu.. Come on, Russia, jokam ir divas puses, viena par jums, viena par mums! Tas pat nav konservatīvisms, tas ir stulbums!

Palasot netā par nekontrolējamo korupciju, pasūtījuma slepkavībām, preses apspiešanu un Kremļa autoritāro roku, varu tikai pateikt "paldies Dievam, ka nedzīvoju tur". To pašu varētu pateikt arī daudzi šeit dzīvojošie krievi. Un man nav nekas pret viņiem. Cenšos uztvert viņus kā LV īpatnību, jebkura cita mentalitāte taču paspilgtina mūsu pašu individualitāti. Vismaz tā tam būtu jābūt, sevi cienošam cilvēkam/tautai.

Krievu politiķi ir tuvredzīgi un idioti. Un nespējīgi atzīt pagātnes kļūdas. Patiesība uzvarēs, tā tas galu galā ir vienmēr un kamēr krievu vadošais aparāts nepārvērtēs vēsturi un savas ambīcijas, viņi joprojām cīnīsies ar bezpreģelu viņu pašu valstī. To pasaku es, xoox, 2006. gada 09.novembrī šeit.

On a sidenote: a jūs zinājāt, ka uz Maroku (Ziemeļāfrika, valsts, kurā ir Atlantijas okeāns un hipiju meka Casablanca) nopeldēties okeānā janvārī var aizlidot par 75 Ls? Un tā ir biļetes cena tur un atpakaļ!
http://www.skyscanner.net - check this out.

Lasīt komentārus

Atbildēt

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.