Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. -

Monday, January 27th, 20:16

Tik dīvaini apzināties, ka man ir vairāk nekā 1000h techno&house mūzikas MP3-os. Ja padomā, tikai kādus 3 gadus atpakaļ mans kapitāls bija aptuveni 5 audiokasetes un kādi 3 diski. Nebija pieejas, nebija naudas. Bet nu mūzika tad skanēja labāk (zāle bija zaļāka phe).
Lai cik draņķīgi arī nebūtu, rave is dead. Almost. Var tupēt mājās viens pats ar austiņām uz ausīm un ķert fanu. Un viss.

Mūzika īstenībā spēj izdarīt tik daudz... Pie noteikta dejošanas ilguma un psihiskā stāvokļa iespējams sasniegt līmeni, kad mūzika sāk vizualizēties. Pavisam reāli. Parasti tie ir fraktāla veida zīmējumi, gleznojumi. Bet tas nav tikai vizuāli, šie zīmējumi ir pārpilni sajūtu un emociju.
Tas ir kā rituāls. Tu izdzīvo tās pašas sensenās sajūtas, kuras tu vienmēr esi pazinis, kuras atnāk pie tevis sapņos, kuras caurvij tavu dzīvi, kuras eksistē, bet vārdos ļoti grūti aprakstāmas.
Tu zini, ka spēlē kādu īpašu spēli, ko spēlē arī visi citi cilvēki, kas dejo tev līdzās. Tu jūti īpašo jēgu, kas ietverta mūzikā, tās ritmā un pārmaiņās. Tu smejies, skatoties DJ spēlēs ar platēm, jo zini, ar ko viņš īstenībā spēlējas.

Current Music: freezone2 Bonus-Mix-by dj NGC-5128

komentētPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry