Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. - October 26th, 2006

Thursday, October 26th, 23:26

Bl.. dažreiz man liekas, ka es pārdodu savus pakalpojumus pa lēto. Piemēram, tagad, kad man bija jāatkož Nokia programmatiskas vadības iespējas caur USB/COM portu. Specifikāciju dabūju un notestēju, Nokia smuki strādā, sūta un saņem SMS, zvana utt. Tas man prasīja apmēram 2 stundu darbu. Bet uzņēmējs, principā, potenciāli taisīs Ls 10000+ biznesu ar šo informāciju, veidojot pa mobilo darbināmas sistēmas, tipa apkures regulēšanas, signalizācijas, vārtu atvēršanas, apgaismojuma utt. Neizmantojot manis, programmētāja, bet kaut kādu oldschool elektroniķu pakalpojumus, kuri tagad, saņēmuši specifikāciju, lodē shēmas un berzē rokas (paši prot tikai krievu valodu un netā neko jēdzīgu atrast nemāk).
Nu, cik man prasīt par tādu konsultāciju? Vairāk par 40 Ls roka neceļas prasīt. 2 stundu darbs taču tikai. Eh.. biznesmenis no manis nesanāks..

10 komentāri - komentēt

Thursday, October 26th, 23:54

Šodien, šņaucot degunu, izmežģīju mugurkaulu. Tagad staigāju līdzīgi Eināram Repšem, grozos tā kā ceļamkrāns ap savu asi un apsveru iespēju iet pie terapeita, lai atmežģī man to kaulu atpakaļ. Mokoši. Tad man vēl sāp zobs, ir dulna galva no pretsāpju tabletēm, šķiet, ka sākas gripa, personīgā bilance ir mīnusos, saplīsusi veļasmašīna un nav gandrīz neviena tīra drēbju gabala, laukā vēl LĪST un rīt jāceļas faking 8-os!

1 komentārs - komentēt

Back a Day - Forward a Day