Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. -

Sunday, July 24th, 0:06

Nu figņa vien no tā praida bija. Nekā īpaša.
Es tā arī vēl neesmu īsti definējis, kāda attieksme man ir pret homoseksuālistiem. Visdrīzāk jau "netraucējiet man, un es jums netraucēšu". Tomēr uzskatu, ka tas ir slimīgi. Daba ir paredzējusi, ka ir divi dzimumi - sieviete un vīrietis. Seksuālā tieksme primāri ir starp viņiem. Tas ir dabīgi un tas ir tas, uz ko jātiecas, jo no tā rodas bērni, kas ir dabas un cilvēku dzimuma galvenais mērķis.
Ja tev tā nav, protams, tu vari atrast cilvēkus, kas domā tāpat kā tu, kuriem patīk savs dzimums - bet tas nav normāli, tas nav dabīgi, tā ir vājība vai tinkšķis smadzenēs. Arī, piemēram, anoreksijas slimnieces, sadisti un mazohisti var atrast tādus/tādas, kas domā tāpat kā viņas, kuras mocās ar to pašu, ko viņas, bet - vai reklamēt šo slimību, vai teikt, ka tas ir normāli, tikai tāpēc, ka 5% no civilizācijas ir šī problēma? Vai iet gājienos un censties pierādīt, ka tas ir normāli? Neviens tā nedara, jo tā ir slimība un tiek atzīta kā slimība. Un paši homoseksuālisti par to visvairāk komplekso, savādāk šādi gājieni (praids, lepnums!) nenotiktu. Kāpēc heteroseksuālisti neiet gājienos un nelepojas ar to, ka viņi ir heteroseksuālisti?
Arī šāda slimīga seksualitāte ir slimība. Kas ir cilvēks, lai pretotos dabas likumiem? Daba nav paredzējusi homoseksuālismu, tas varbūt ir tikai blakusefekts. Ja visi būtu homoseksuālisti, cilvēku dzimums nevairotos. Nebūtu arī to pašu geju un lezbiešu, jo viņi paši taču ir radušies seksuāla kontakta starp VĪRIETI UN SIEVIETI rezultātā.
Domāju, neviens homoseksuālistus neaiztiks, mūsdienu sabiedrība, arī Latvijā, ir pietiekami demokrātiska, lai liktu homoseksuālistus mierā, bet izteikt kādas pretenzijas pret sabiedrību ir absurdi un bezjēdzīgi. Jo tas nozīmētu izteikt pretenzijas pret lietu kārtību un dabu kopumā.

komentētPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry