Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. - Post a comment


[info]xoox
Sep. 21st, 2004 03:44 pm Opā...

Rīga, 21.sept., LETA. Vairākās Latvijas vietās šodien ap plkst.14.20 tika novērotas jūtamas zemes svārstības, kas ilga dažas sekundes un izraisīja ēku "līgošanos".

Kā aģentūra LETA uzzināja Latvijas Hidrometeoroloģijas aģentūrā (LHMA), cilvēki par ēku līgošanos ziņojuši no Rīgas - Pārdaugavas un pilsētas Centra, un Liepājas. Arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā aģentūrai LETA apstiprināja, ka saņemti iedzīvotāju zvani par jūtamām zemes svārstībām, kas izraisījušas ēku "līgošanos".

Nekādas ziņas par notikušā iemesliem ne LHMA, ne VUGD sniegt nevarēja, jo nepieciešamās ierīces pazemes grūdienu noteikšanai ir tikai Ģeoloģijas dienestam.

Savukārt Ģeoloģijas dienestā aģentūru LETA informēja, ka vienīgais seismologs Valērijs Ņikuļins devies komandējumā un informācija par seismiskajām aktivitātēm patlaban nav pieejama.

Ģeoloģijas dienesta seismiskās novērošanas stacija, kura automātiski reģistrē visas svārstības vairāk nekā 100 kilometru rādiusā, atrodas Valmierā. Dati par reģistrētajām svārstībām varētu būt rīt, 22.septembrī, kad no komandējuma atgriezīsies Ņikuļins.

Lasīt komentārus

Atbildēt

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.