xan ([info]xan) wrote on October 10th, 2011 at 07:22 pm
Nu cik nu prāta aizture. Es vienmēr un visur būšu balts un uz mani vienmēr skatīsies. Tā ir viena lieta. Otra, ka man vienmēr atradīsies galdiņš restorānā, vienmēr apkārtējie dos cigaretes un tamlīdzīgi. Saprotu, ka pozitīvā diskriminācija nav peļama, bet cik nu tu vari iederēties, ja pret tevi attiecas citādāk kā pret citiem?
Es vienkārši saku, ka, lai arī cik ilgi te dzīvotu, es vienmēr palikšu liels un balts un vienmēr ejot garām tām ielas operām (uzrakstīšu vēlāk) uz mani skatīsies vairāk kā uz solistu.
Šeit nav runas ne par kādiem mentālajiem blokiem vai "viss ir tā, kā to uztver" muļķībām un tamlīdzīgi. Gluži vienkārši tāds ir fakts. Angliski runājoša varde arī neiederēsies Anglijā lai arī cik ilgi viņa tur būtu angliski runājoša varde. Un es to neuzskatu kā par sliktu lietu vai neko tādu, vienkārši saku - uz mani vienmēr skatīsies un vienmēr izcels ārā no pūļa, ko es arī labi saprotu, tikai pats uz to pavisam negribu spēlēt un šo pozitīvo diskrimināciju kultivēt.

Protams, ka tas ir fakts. Viss, ko es prognozēju, ir fakts. Labi, ņem laika skalu - tuvākajos 60 gados. Ņemot vērā visuma vecumu (apmēram 13,7 miljardi gadu), diezgan precīzi. Bet kāpēc gan es cenšos, tu tāpat tikai kritizēsi visus precizējumus un nākotnes pareģojumus, nemaz nesamaksājot par pirmo :/
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: