DEBESIS · IR · SAJUKUŠAS · PRĀTĀ


November 29th, 2017

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
77
Pirmā vecuma pazīme man. Organisms nolietojas. Man pirmo reizi dzīvē sāp vēders. Tik briesmīgi sāp. Kā noskaidroju, laikam tas nozīmē, ka man dedzina kunģi. Tagad es sāku saprast tās renie reklāmas aizvēsturiskās. Traki.Tā kā tagad man ir dieta jebkurā gadījumā. Kafija nost, saldumi nost, cukurs nost pilnībā, gaļa, jebkas cepts utt. Principā tagad varu uzņemt tikai sārmainos produktus, lai man nesāpētu puncīts. Baigi švaki. Es mīlu kafiju un gaļu. Nu bez gaļas jau nevar, brīvdienās būs jāuzvāra kāda gaļas strēmele.

Bet nu ir arī labais no šī visa. Mazums, varbūt iesākšu nomest kādu kg. Vēlams 10

* * *
Brokoļu krēmzupa
Pie savas sārmainās dietas iesāku vakariņās taisīt brokoļu krēmzupu, bet nu bez treknumiem- ķipa kausētā siera un saldā krējuma. Un ziniet? Garšo tieši tāpat.

Prosta uzvāri veselu brokoli, blenderī iespied vienu daivu ķiploka, čuķ čuķ citronpiparus un šķipsniņu sāls, ok, bišķi iekabini sviestiņu, lai labāka garša, bet nu bišķi, lai galvā liekas, ka ir labāk, tad pa virsu visam brokoļus un sāc malt, kad blenderis vairs nemaļ, jo viela pārāk bieza sanākusi, piepilini klāt pienu nedaudz. Pasniedz neatdzesētu. Lielisks variants kā apēst veselu brokoli- garšo ņammm.

Bet nu vai tiešām trešo dienu pēc kārtas taisīt šo zupu? Ir tiešām gardi, bet bail, ka neapnīk.

MuSic:
Phoebe Buffay - Smelly cat
* * *
Smelly cat
Bļāviens, šī dziesma man galvā jau ir 3 dienas. Tas ir vienīgais kas man tur skan. Ilze vaakr sasita mašīnu bišķi. Kas vēl jauns. Viņai arī sāp vēders.
* * *

Previous Day · Next Day