heaven knows i'm miserable now - 11. Janvāris 2009

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi
> ♫ = ♥

Janvāris 11., 2009


14:14 - Nāve uz ledus.
Prātošana par to, kāpēc krematorijas uzraksts 'Sērnu nams' ir rōzā krāsā, desmaižēšana divos naktī uz slapja soliņa pie Puškina liceja, Mežaparka pieskandināšana ar Pulp 'Common People', Buzzcocks 'Ever Fallen In Love?', The Smiths 'How Soon Is Now?' un.. Placebo 'English Summer Rain' tika skandināts jau sasniedzot Čiekurkalnu. Neslikti. Nē - ļoti pat lieliski! Biežāk tā vajag!
Garastāvoklis:: nē, es negribu rakstīt eseju
Mūzika: of Montreal

(put the weights into my little heart)

16:50
Cik patīkami apzināties, ka nākošājās divās nedēļās es varēšu nojūgties no pārmācīšanās. Varēšu domāt un runāt par miega trūkumu, galvassāpēm, ķermeņa pagurumu, roku trīcēšanu, runasspēju zudumu un vārdu jēgas zaudēšanu. Un lamāties par to, cik ļoti man tas viss riebjas. Varēšu iemigt tramvajos, atslēgties eksāmenos vai vienkārši fantazēt par saļimšanu tramvaja pieturā. Es varēšu sapņos redzēt to, kā es nokavēju eksāmenu, vai vienkārši nespēt aizmigt, jo cauri galvai maršē definīciju pulki. Manu sirdi un prātu žņaugs nepadarīto darbu rēgi. Ah.. :) Līdz kam gan cilvēkam ir jānonāk, lai ar nepacietību un sajūsmu gaidītu šo visu? :D
Garastāvoklis:: joprojām negribu rakstīt eseju
Mūzika: Acetone

(put the weights into my little heart)

17:17
Bet tiešām - jāaizvieto savas pustukšās glāzes ar puspilnajām! Viss taču ir atkarīgs no attieksmes. Es varētu kaut lidot, ja es tam ticētu. Ja es sev ticētu. Un kāpēc gan man nelidot, ja es to varētu?

(put the weights into my little heart)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba