[info]water_nymph wrote
on February 15th, 2011 at 10:26 pm

83.

Šodien bija skaista diena par spīti tam, ka, ieraugot Jāni ar konfekšu maisiņu, kad blakus stāvēju es ar nekādu nojausmu par šodienas datumu, man gribējās sasist savu galvu pret sienu. Tā sākās ar "Katjušu" modinātāja lomā, gaismu logā (pamosties pusgaismā - svēētki!), dušu, vingrošanu, brokastiņām, matemātiku, literatūru (skolotāja ieviesusi man jaunu atzīmi - 10 ar plusu, wooho! :D), un tad braucām uz Gētes institūtu. Patīkami bija paklausīties skaistā, tīrā vācu valodā un pat kaut ko saprast... pēc tam gan stāstītāja pārslēdzās uz latviešu valdou, un, kad mums bija jārakājas pa bibliotēku, cenšoties pēc iepsējas ātrāk atrast atbildes mums uzdotajiem uzdevumiem, mana dižā flegma man atkal lika kaunēties. Bet es dabūju trīs jaukas piespraudītes "quatsch", "toll" un "prost", kā man mazliet pietrūkst dzīvē. Locekļi gan atsala - -20 grādi manām ciskiņām nemaz nepatīk.
Šodien man bija tā iespēja iegādāties "0 Lienīšu par 2 cenu!" akcijas cenā - 1. stundā bijām institūtā, uz otro Vanaga laikam mūs nesagaidīja.
Airai šodien bija tīri labs garastāvoklis, un, par spīti tam, ka 1. zemie alti bijām 2,5, atbildības sajūta man lika būt vēl centīgākai. Patika arī iespēja parunāt.
Vakars ar Laimoni bija jauks. Sušīīī un sarunas. Tiesa gan, īsti normālu sarunu mums tā arī aizvien vēl nav bijis, lai arī mēģinu runāt no sirds un kaut ko pateikt no tā, kas sautējas iekšā. No sirds, bet nepatiesi. Tā gribas ar kādu parunāt, gribas, lai sadzird. Bet nedaudz bail, ka sadzirdēs.
Pie klavierēm šovakar jutos jauki. It kā varētu viņām pastāstīt, ko jūtu. Vēl neveiklāk nekā ar vārdiem, bet man šķiet, ka mani saprata.

(Read Comments)
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous and non-friend posting. You may post here if water_nymph lists you as a friend.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.

February 2011

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Powered by Sviesta Ciba