[info]water_nymph wrote
on November 20th, 2010 at 01:46 am

58.

Šodien viena mājās ar kaķeni, visi aizbraukuši uz laukiem. Nu dikti slinkā diena - esmu tikai sēdējusi pie datora, klausoties mūziku, skatoties bildītes, čatojot Skapī un kārtojot datoru. Tad vēl pacacojos, fotografējot sevi ar savu mici, par kuru nevaru beigt sajūsmināties. Ēdusi šodien neesmu neko, izņemot musli un šokolādi. Bet izdzērusi esmu ļoti daudz cigoriņu kafijas, jo pēc augstajām temperatūrām vēl neesmu pieradusi pie sava klasiskā reptiļa 36. Bet pelnījusi ēst arī neesmu, jo kustības nav bijušas itin nekādas, izņemot pārvietošanos maršrutā "krēsls pie datora-gulta pie tv". Bet dienas pluss ir tas, ka šovakar noskatījos ļoti jauko Prāta Vētras koncertu. Nu, tiem puišiem tiešām cepuri nost. Lieliskās dziesmas + emocijas + kvalitāte! Un plus Vaira ar tautasdziesmu! Tagad iet kaut kāda sievišķu drāma, pa reklāmas pauzi atvilkos uz šejieni, bet nu jau tā noteikti beigusies, tā ka jāvirzās vien atpakaļ. Brālis savācis līdzi grāmatu, ko uzdāvināja man vārda dienā un ko es vakar vakarā iesāku, tā kā lasāmā man arī nav un tuvākajās stundās vienkārši jāpiespiež par spīti kafijai aiziet gulēt, jo negribu nogulēt vienīgās puslīdz gaišās dienas stundas, kas mums tagad novembrī ir.
Lai iemācītos rakstīt kodolīgāk, šodien iemitinājos arī populārajā zilajā čivinātājā - http://twitter.com/#!/manadziesma, tā ka, ja nu kas, mani var meklēt arī tur. Redzēs, vai spēšu savākties un tur kaut ko normālu pačivināt, vai arī palikšu tikai un vienīgi pie saviem gargabaliem.

(Read Comments)
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous and non-friend posting. You may post here if water_nymph lists you as a friend.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.

February 2011

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Powered by Sviesta Ciba