Ehh pārdomas!

« previous entry | next entry »
Feb. 1., 2004 | 10:02 pm

Gribot negribot, šodien sāku pārdomāt savu vientuļo dzīvi. Iemesls šīm pārdomām ir izlasītā 5 Harry Potter grāmata un daudzas jo daudzas Animes. Šī dzīve man liekas neinteresanta (neuztraucās man uz pašnāvību prāts nevelkas), "izdomātajās" pasaulēs nezkapē viss liekas tik interesants un jautrs, burvestības, roboti un viss visādi pārcilvēki un citas interesantas lietas. Tad kapēc pie mums tā nav, lab mums ir viss visādas tehnoloģijas kuras varētu pielīdzināt maģijām, bet ko ar viņām iesākt, mēs to vien darām kā uz viņām skatāmies, bet nekas tik interesants nenotiek vairs, jaunas spēlītes ir tik laika kavēklis, līdz kamēr tu noveco un nomirsti. Kā bij vienā dziesmā txt : As soon as you are born you start dying. Ehh dzīve. Un kāda viņa būs kad es nomiršu vai ticēt budistu ticībai par dvēseļu pārvietošanos citā ķermenī, vai arī kristietībai un es dzīvošu debesīs vai ellē. ?

Link | komentāri | Add to Memories


Comments {2}

(bez virsraksta)

from: anonymous
date: Feb. 2., 2004 - 02:24 pm
Link

Beidz mulkjoties un saac dziivot, velns paraavis. Piegriezies, ka cilveeki nenoveertee savas iespeejas shajaa dziivee. Viss ir labi. Viss ir jauki. Pasham ir jaasaak, ko dariit un tad un tikai TAD kaukas ari notiks. Nja, vai arii Tev nomirs bagaata tante un atstaas mantojumaa baigo pikji. Jaa tad gan buus lielie prieki, bet tas taa - nereaali. Taa luuk. No offense - bet anime nav reaali. Bet cool anyways must I add. Un vispaar - harijs poters ir ljauns. P.S. Nevaru tos stulpos flashus no intyerneta dabuut. Konverteri redz vajagot. Nakauniiba.

Atbildēt | Diskusija


(bez virsraksta)

from: anonymous
date: Feb. 17., 2004 - 06:27 pm
Link

Redzu, ka kādam ir īslaicīga depresija. Zāles - nodzeries lopā ar svešiem cilvēkiem, sakurijies zāli, pēc pāris dienām kaut kur atjēgsies un būsi laimīgs, ka esi dzīvs. Ikdiena atkal šķitīs tik interesanta un mierīga (šitas man vienmēr palīdz).

Atbildēt | Iepriekšējais