njagu ([info]voldorfa) wrote on February 11th, 2010 at 01:38 pm
vakar pēc treniņa biju pilnīgi nekāda, sestdien jāuzstājas, vispār nejūtos vēl 100% gatava tam, bet kaut kad pirmajai rezei jāpienāk, respektīvi, 6dien man būs pārbaudījums pašai priekš sevis. R mani un māsu gaidīja ar vakariņām frī kartupeļu formā. es pieklājīgi atteicos, bet priecājos, ka šie abi laimīgi un paēdusī. khi.
samācījāmies vēstures jēdzienus un gājām gulēt. un jau tad man likās, ka šorīt nevarēšu piecelties. protams, ka tā arī notika. R metodes ar mīļošanās modināšanu laikam uz mani nestrādā, tas tieši pretēji liek man sajusties baigi lutinātai un mīlētai, kas savukārt liek man domāt, ka esmu to pelnījusi, kas savukārt liek man secināt, ka vajadzētu šodien izgulēties. tā arī darīju.

bet pašlaik esmu paēdusi brokastis/pusdienas, bišķi sakrāsojusies, pa pusei izdomājusi ko vilkt, lai brauktu uz Rīgu.man tur šodien fotosesija tai Baltijas Kastinga aģentūrai. Nebīstaties! Par modeli es nedomāju kļūt :D:D

jamm..un es nevaru izturēt to šovu, kur Kurusova visu laiku vnk pļurkšķ bezjēgā, bet nez kādēļ nepārslēdzu.
izdomāju, ko varētu uzdāvināt R sirsniņdienā. godīgi sakot, manas idejas kā vienmēr ir kā mājas, visu es šomēnes nevarēšu atļauties, tapēc iztikšu tikai ar mīļo-radošo-no sirds dāvanas daļu, bet tās praktiskās. ehh..

nu. vakarā drošvien stāstīšu kā gāja. :)
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous and non-friend posting. You may post here if voldorfa lists you as a friend.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: