njagu ([info]voldorfa) wrote on January 30th, 2010 at 10:53 am
mēs nemirsim plūdos
vakar biju jvģ un teātra dziesmu konkursu. tie priekšnesumi, kas bija, bija lieliski,izņemot vienu. un kas mani izbrīnīja - tie cilvēki, kurus es tur no vidusskolēniem vislabāk zinu, kas man liekas aktīvi darbojošies cilvēki, nepiedalījās. neizdarīšu secinājumus pārāk ātri, bet man vienmēr lēnām sāk zust respekts šādos gadījumos. augstkolā viņi sapratīs, cik tas bija foši un tā vien gribēs vēl kaut vienu priekšnesumu kopā ar veco klasi. nu..kas tad man!? beidzot esmu atgājusi nedaudz no tās 'man tik ļoti pietrūkst' sajūtas pret skolu. tagad vnk patīkami tur ieiet. :)

tad aizbraucām uz banku. pirms kāpu arā, 2 minūtes pasēdējām mašīnā un to 2 min laikā mūsu acu priekšā vienā un tajā pašā vietā nokrita 3 cilvēki uz ledus. pilnīgs ārprāts. man pat nav īsti kā izlamāties uz ielu stāvokli - nesaprotu, kuru pie tā vainot..

man pat akrobātika actually patika, nepārmocījos plus guvu gandarījumu no manām jaunajām spējām mest ritentiņu un vnk šķērīti, ko agrāk baidījos darīt.

vispār vakardiena bija baigā chillout. šodien gribu tādu pašu dienu. vakarā braukšu pakaļ vecākiem uz lidostu - jau tagad man sirdi žņaudz, iedomājoties, cik viņi būs brūni, sasildījušies un atpūtušies..ehh

nu tad ko..veiksmi jums!
(joprojām nekā sakarīga no manas puses)
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous and non-friend posting. You may post here if voldorfa lists you as a friend.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: