njagu ([info]voldorfa) wrote on January 23rd, 2010 at 04:41 am
vuuhou!
ziniet, filmaas raada taadus cilveekus, ka ierodas draugu ballitee, kuraa tieshi taj reizee pagadiijushies arii sveshi cilveeki, piedzeraas nevienam nemanot (no LBCH vecvecaaku maajas aabolu viina sajaukta ar sidru), skalji runaa suu** un iepaziishanaas speelee atklaaj too much information gan par sevi, gan saviem draugiem? ziniet, ja? nu luuk, es vakar taadaa filmaa piedaliijos :D:D tikai kameras nebija. aarpraac! Atvainojos visiem, priecaajos, ka mani aatri nahrenizeeja (giggle)

Hokjii mees baigi smuki esam vinneejushi, tas ir labi :)

man bija x sapnis. Braucu Dziinaa ar Aiju kopaa. tad izkaapu. vinja no dziinas izceela mazu zilu mashiiniiti, ar kuru demonstreeja man kaa driftot. Garaam brauca kkaads Opiitis ar zalju mazu mashiiniiti un iebrauca lielaas kupenaas. Tajaa briidii manaa mashiina bija uzradushies Ernests, Laura, Kaamis un Sandis no Kandavas, vinji smeejaas par to, kaa man visu laiku uzbruuk garaam ejoshajiem pensionaariem piederosha lidvaavere. Pati biju uz hosteerijas robezhas, bet neraudaaju. Meegjinaaju iekaapt mashiinaa, bet nevareeju piecelties no sniega, smeejos. Tad atkal Aija brauca garaam un Opiitis ietriecaas vinjaa, bet tur viss taa vienkaarshi atrisinaajaas. Pamodos tad, kad man virsuu skreeja liels suns, bet paspeeju peedeejaa briidii ielekt mashiinaa un nospiest Kaami,kas bija saraavues liidz blusas lielumam :D:D

say WHAAT?
shovakar braucam uz Avataru. 6os seanss, tad vakaraa ar R vecaakiem speeleesim novusu. khi
Draugos izlasiiju dienasgraamatu,kas mani ljoti sakaardinaaja piipeet un dzert caffe late vienlaciigi. shaussmiigi gribu.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous and non-friend posting. You may post here if voldorfa lists you as a friend.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: