njagu ([info]voldorfa) wrote on January 14th, 2010 at 09:56 am
19
aaaaprpraaats!!
dzimshanas dienas viennoziimiig ir manas miiljaakaas dienas gadaa!
es vareetu to malt un malt uz rinkji cik tik uziet. protams, es visus tos apsveikumus vareetu uztvert arii kaa 'vinji jau mani atceras tikai dzimshaans dienaas' , nesaprotu, kaa man kas taads vispaar ienaaca praataa, bet..taa nevar..un taa nav. man nav kur likt to lielo prieku. par riitu jau staastiiju. un mani nedaudz uztrauca, kaa visa dzimshanas dienas padariishana vareetu izveersties kad vairs nemaacos vidusskolaa, bet re kaa, pa dienu sanjeemu daudzum daudz apsveikumu iiszinjaas un telefonzvanos, kas jau mani ceela debesiis, aizbraucu pie L uz dazhaam viirieshu un sexa sarunaam un vispaar taa forshi..ar R sapirkaam stuffus ballitei, tagad pie R maajaas, mamma2 uzdaavinaaja pukjes un Asti, kuru, uzminiet nu, jaa, mees tagad tukshojam, lejot baakaa paari Fizzam.
un mans telefons joprojaam ik pa laikam iepiikstas, draugos kaada veestule un...

alkohola un prieciiguma daudzums asiniis vnk celj mani debesiis, nevaru jums neko jeedziigu pateikt, vieniigi to, ka shodien ir mana laimiigaakaa diena shogad. imagine, man katra diena ir laimiiga, bet shitaa paarspeej visas.

un es to nesaku kaa praataa atpalikusi blondiine, kas lepojas ar savaam superiigajaam jaunajaam kurpeem vai arii ar pilnu viesu graamatu ar tukshiem ' sveicu'. es to saku kaa es pati, iistaa es, dazhreiz man shkjiet, ka esmu vieniigaa kas taa priecaajas par it kaa tik pashsaprotamaam lietaam, bet man juusu miiljie vaardi ir cukurs, nee, shokolaade, nee, shampis. nu viss!! visa pasaule.

p.s. un vispaar, shogan mans dzimshanas dienas svineeshanas grafiks ir ideaals. shoriit pamodos maajaas=maajaas kaa vecajos laikos, tikai ar bonusu-R ar maniim, pa dienu dariiju visu ko kaa man patiikaas, un tagad vakaraa ar R, un riit ar draugiem. excelent
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous and non-friend posting. You may post here if voldorfa lists you as a friend.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: