[info]viuks wrote
on February 25th, 2006 at 10:20 am

Sievas... piedodiet auto izvēle.

opelstoijota

Tad nu lūk. Izvēle notiek starp šiem diviem. Abus apskatīju ar vienu izbraucu un secinājumi sekojoši.

Toyota Corolla 1.4 d-4d
Visai garlaicīga paskata auto, bet no iekšpuses dikti mājīgs. Mazais dīzelis ripo labi, un ir arī pietiekami neskaļš. Ļoti labs aprīkojums, vienīgais mīnuss, ka nevaru atlocīt pilnībā priekšas beņķi, lai veidotos tāds kā galdiņš, kas ļautu vest dikti garas mantas. Vēl pluss ir pārdevēju attieksme, kas gan nebija izcila, bet nu parāka nekā adamauto. Mīnuss ir cena, bet pieļauju, ka to var drusku nomest, jo par atlaidēm nerunājām.

Opel Astra 1.3 DTH
Sāksim ar to, ka tiko iebraucu adamauto un grasījos jau izkāpt no mašnas, viens uzreiz teica, lai braucu prom. Kad prasīju, kur, klientu promdzinējs norādīja pāri uz nesti. Taisījos jau braukt prom, bet nu ok. Tas ka klientiem auto jānovieto nestes benzīntankā, bet pašu stāvlaukums ar uzrakstu "klientiem" pilns ar apsnigušiem ilgstāvētājiem jau arī kat ko liecina. Nu labi, tas par attieksmi. Auto pats jau tā gan vizuāli stipri smukāks par corollu. Arī salons patika labāk. Arī cenu uzreiz piedāvājās nomest par 7%, kas nav maz. Vienīgi tas standarta aprīkojums tāds jūtami pašvakāks kā japānim. Slikti arī tas, ka nebija viņiem neviens dīzelis testa braucienam. Vispār kopumā iespaids par auto diemžēl pārāk patīkams palika.

Rezumē tāds, ka naspēju normāli izšķirties. Veselais saprāts saka corolla, taču acis vairāk kāro opeli un neesmu pagaidām dzirdējis pamatotu argumentu, ka opels būtu sliktāks. Ja toijota nenometīs cenu ar par vismaz pieci %, tas skaidrs, būs vāciets. Bet ja cenas līdzīgas....

(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.

June 2007

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Powered by Sviesta Ciba