No vakar saņemtā e-pasta:
"We do not normally hold interviews at the department for students not currently in the UK. If a supervisor is interested in your official application then they may well contact you by email or telephone."
Esmu diezgan vīlies. Jo intervija tomēr ir visai objektīvs indivīda novērtēšanas paņēmiens, katrā ziņā daudz tuvāka novērtēšana, kā atzīmes. It īpaši ja manas atzīmes salīdzina ar, piemēram, Jamaikas un Indijas atzīmēm, kur standarti noteikti ir (ne augstāki, ne zemāki, bet) citādāki. Rezultātā, ja es tagad saņemšu atteikumu, es nezināšu, par ko. Un arī, ja saņemšu uzaicinājumu, tāpat nezināšu, par ko. Un tad abos variantos man rezultāts šķitīs kkādā mērā nepelnīts.

Dienas gaišais moments. Ik pa laikam es atklāju, ka kādu no manis galvā sadzejotajām idejām kāds ir realizējis. Tā piemēram skatoties uz pirmo īsto virsskaņas sauszemes automobili, nekādi nevarēju saprast, kādēļ viņi izmanto reaktīvos dzinējus, nevis raķešdzinējus, jo pēdējiem ir vairākas svarīgas priekšrocības šajā konkrētajā pielietojumā. Un tad šodien šeku reku:
http://auto.delfi.lv/zinas/pasaule/briti-rada-bolidu-1600-kmh-atruma-rekorda-uzstadisanai.d?id=28441903
Jauna rekorda sasniegšanai tā pati komanda modificējusi savu auto un tagad viņam ir nevis divi reaktīvie, bet viens reaktīvais un viens raķešdzinējs.

Comments

rodas tāds pats iespaids kā no filmām, kad pēc intervijas tiek pateikts: "we'll contact you in case if you were the best"

meanwhile don't stop believin'
un gaidi savu zvanu/e-pastu! :]
Bet es zinu, ka Tev intervija anyway notiks. Nu - tā priekš stipendijas, kad jau būsi uzņemts ;)

March 2010

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Powered by Sviesta Ciba