Life Reloaded

Vakar beidzot paklausīju rolex ieteikumam un sāku skatīties Californication. Paldies par ieteikumu, jo šis seriāls ir absolutely delightful. Situācijas un kopējais koncepts ir visnotaļ izklaidējošs. Vienu gan es nesaprotu - kā viens konstanti neskuvies un nekopts pusmūža vīrietis var dabūt tik viegli tik daudz (pie tam kvalitatīvu) pussies? I mean, really, have I missed something? Since when picking up girls is so fucking easy? Bet šis paradokss tikai uzlabo sižeta kvalitāti.
Ne bez Californication vainas vakar gulēt aizgāju 3 naktī un biju visai patīkami pārsteigts, ka ir jau gaišs laukā. Šis ir viens no labākajiem periodiem visā gadā - saules un gaismas pārpilnība, siltais laiks un šīsdienas garā pastaiga gar jūru.
Vēl vakar Paula bildes no Snowdon mani pilnīgi šokēja, pozitīvā ziņā. UK zaudēja savu vienīgo trūkumu - mežonīgu dabas trūkumu. Jo no bildēm spriežot, tās tur ir gana elpu aizraujošā izskatā.

Ā, vēl man šis laiks asociējas ar tradicionālo Jāņu LAN pārtiju. Ko šogad tauta saka, kādi plāni Jāņos?

Comments

Nu, pirmkārt un galvenokārt Californication ir 'fictional' seriāls :].. otrkārt, vairums sieviešu atpazīst Mūdiju kā "to slaveno rakstnieku".. tā kā slava noteikti nenāk par ļaunu sieviešu medībās.
Un par Jāņiem - noteikti nevēlos LAN pārtiju.. pārtiju jau var relatīvi jebkurā mirklī noorganizēt, Jāņus gan tikai anuāli.
True. Tomēr tas ir kkā pierasts jau es nezinu cik gadus + mani joprojām pārāk nevilina visu nakti sēdēt pie ugunskura ar aliņu rokās un odiem uz katras atsegtās miesas.

Bet LAN pārtiju noteikti var noorganizēt arī kādā citā mirklī, vai noorganizēt otru, teiksim jūlijā.

March 2010

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Powered by Sviesta Ciba